logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Využívejte vodu z bouřek a přívalových dešťů dlouhodobě

Nádrž na dešťovou vodu vám umožní zachytit vodu z lijáků, uchovat ji a využívat ji pak delší dobu. Nádrže Garantia jsou oblíbené díky své kvalitě a snadné montáži. Navíc na ně můžete získat dotaci.

nádrž na dešťovou vodu

Proč si pořídit nádrž na dešťovou vodu i když je sucho? Meteorologové nás připravují na častější výkyvy počasí a bouřky či přívalové deště střídané suchem. Tyto srážky však suchým zahradám příliš nepomohou, pokud je nemáme jak zachytit a dlouhodobě využít. To je také důvod, proč je dobré si pořídit nádrž na dešťovou vodu, v níž se voda nekazí a je jí možné tak využívat dlouhodobě. Ideální je pro takový případ podzemní nádrž v nezámrzné hloubce. Zároveň na ni můžete získat dotaci.

Nádrže GARANTIA jsou monolitické samonosné nádrže, které se instalují bez nutnosti obetonovávat do štěrkového lože a obsypu. V nabídce jsou nádrže v objemech od 1 600 l až po 26 000 l, a to včetně nádrží speciálně uzpůsobených pro vysokou hladinu spodní vody nebo skalnaté podloží.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.