logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Přijďte se inspirovat na Stavební veletrhy Brno 2018

Chystáte se stavět nebo rekonstruovat svůj dům či byt? Na Stavebních veletrzích Brno, 25. – 28. 4. 2018, na vás bude čekat řada novinek, trendů i nových technologií z oboru stavebnictví i zahradní architektury.

Stavební veletrhy Brno 25. – 28. 4. 2018
Stavební veletrhy Brno 25. – 28. 4. 2018

Poradenské centrum DSB pro návštěvníky

Chystáte si pořídit vlastní bydlení? Potřebujete poradit s financováním domu? Zajímá vás technologie staveb na bázi dřeva? Na tyto dotazy i spoustu dalších získáte odpovědi právě v poradenském centru Asociace dodavatelů montovaných domů v pavilonu P na veletrhu DSB – Dřevo a stavby Brno.

Inspirujte se pro vaši zahradu a odneste si kousek zeleně domů

V rámci projektu Zahradní architektury najdete i letos na Stavebních veletrzích Brno ukázky různých typů zahrad, zahradních dekorací nebo řešení cest a zpevněných částí zahrady. Budete moci zhlédnout například originální dekorativní prvky z těrchovského pískovce či netradiční použití betonových prvků.

Vše doplní zeleň od společnosti AGRO Tuřany – z jejich bohaté nabídky hrnkových květin, bylinek a okrasných dřevin si budete moci vybraný kousek odnést i domů. Tato zelená oáza bude k vidění na volné ploše F (mezi pavilony F a P).

Stavebnictví od A do Z

Na veletrhu se představí firmy ze všech oborů stavebnictví. Na fragmentu domu se budete moci seznámit se stavebním systémem Ytong, na jejichž stánku vás čeká i praktické ukázka zdění. Prohlédnout si budete moci například výběr ze širokého sortimentu interiérových dveří PRÜM, dřevěných oken s hliníkovým opláštěním WindowStar nebo třeba garážová vrata a stínící techniku Lomax.

Na setkání s vámi se na své expozici v pavilonu P, stánek 61, těší obchodní tým společností Wienerberger a.s. a Tondach Česká republika s.r.o. Jejich odborníci vám poskytnou odborné konzultace a seznámí Vás s novinkami ve vyráběném sortimentu i s novými trendy pro rok 2018.

Více o vystavovatelích se dozvíte ZDE

Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.