logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vyzrajte s MEIBES na topnou sezonu

Topná sezona nás letos překvapila o deset dní dříve. My jsme ji zahájili novými tipy, jak vyzrát na nástrahy blížící se zimy. Vylepšete topení novinkami z podzimního katalogu MEIBES.

Vyzrajte s MEIBES na topnou sezonu

Topná sezona nás letos překvapila o deset dní dříve. My jsme ji zahájili novými tipy, jak vyzrát na nástrahy blížící se zimy. Probuďte topení z „letního spánku“ a vylepšete ho novinkami z podzimního katalogu MEIBES. Vyzkoušejte třeba stropní sálavé panely a užívejte si příjemné teplo od podzimu až do jara.

Tepelná pohoda u vás doma

Znáte ten pocit, kdy vám není ani zima a ani příliš horko? Pak si snadno představíte, co se skrývá pod pojmem „tepelná pohoda“. Aby se tohle příjemné teplo zabydlelo i u vás doma, je potřeba vybrat to správné topení. V podzimním katalogu pro vás máme novinku, se kterou bude tepelná pohoda samozřejmostí. – Teplo ze stropních sálavých panelů se totiž podobá hřejivým slunečním paprskům. A kdo by nechtěl mít doma riviéru i uprostřed zimy?!

Když topí strop

Teplovodní sálavé panely vsází z velké části na infračervené záření. To ohřívá všechny povrchy, které po zahřátí samy zásobují prostor rovnoměrně rozloženým teplem. Izolace na horní straně panelu zamezuje úniku tepelné energie vzhůru, a tak šetří teplo i vaši peněženku. Sálavé panely MSP jsou velmi lehké a zavěšují se na strop pomocí uzlových řetízků nebo lankovým systémem přímo na konstrukci vaší střechy. S tímto netradičním vytápěním můžete teplo regulovat klasickým zapojením trojcestného nebo dvoucestného ventilu s čerpadlem.

10 let v záruce

Důvodů, proč si vybrat stropní sálavé panely v MEIBES, je hned několik. Při jejich výrobě jsme si dali obzvlášť záležet a stojíme si i za mimořádnou kvalitou použitých materiálů. Proto dáváme na tyto panely až 10letou záruku. V podzimním katalogu najdete všechno, co promění váš strop ve zdroj příjemného tepla: panely, čerpadla, filtry, ventily i cenově zvýhodněné sestavy. Prolistujte nabídku našich podzimních novinek ještě dnes!

Zatopte zimě s produkty MEIBES a užívejte si doma tepelnou pohodu!


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.