logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Svítidla od Retluxu pro novou pracovní i školní sezónu

S novou pracovní i školní sezónou přichází otázka, co lze udělat proto, abychom se stejně báječně jako na dovolené cítili i doma, kde je všechno stále stejné.

Reklama

Stropní svítidlo Retlux v letošní trendové zelené barvě
Stropní svítidlo Retlux v letošní trendové zelené barvě

Značka Retlux nabízí rychlou a nízkonákladovou proměnu:

  • pokojíčku novopečeného školáka,
  • příliš důvěrně známé kuchyně,
  • předsíně – brány, která by měla zvát do domácího klidu a pohody,
  • nebo jiného zákoutí, které už vás nebaví.

Rozsviťte své obydlí doslova i přeneseně hravými svítidly od Retluxu. Stropní svítilo se skládá z jednoduché univerzální šňůry RFC008 s paticí E27 (na 220-240 V a max. příkon 60 W), která je vyrobena z barevného ABS plastus efektním textilním opletem šňůr. Její doporučená MOC je pouhých 109 Kč.

Ve stejné barvě, což nemusí být jen zelená – barva letošního roku, se dodává i designové LED Svítidlo RFC003. To má příkon 18 W a světelný tok 1200 lm, teplé bílé světlo o teplotě 2700 K a životnost více než 25000 h. LED svítidlo je dostupné za MOC 439 Kč.

Na pracovní stůl, noční stolek či polici v kuchyni, pak můžete přidat stolní lampičku. Jednoduchý model RTL192 s příkonem max. do 25 W a paticí E14 navodí v místnosti příjemnou atmosféru a osvítí místo, kde potřebujete dobře vidět. Lampička je k dostání je za cenu MOC 219 Kč.

Popustíte-li uzdu své fantazii, můžete začít proměnu výmalbou místnosti. V takovém případě je možné udělat i velmi nenáročnou náhradu vypínače či vypínačů. Jednoduché stylové vypínače AMY jsou k dostání za MOC od 69 do 99 Kč, v kombinaci se zásuvkou standardní nebo satelitní a datovou pak od 139 Kč do 219 Kč.

Novinkou jsou v tomto segmentu na trh právě uvedené elegantní modely PENNY, které jsou dostupné v MOC od 99 Kč za nejjednodušší model až po 279 Kč za TV + satelitní zásuvku. Kompatibilní rámečky na ně stojí od 49 Kč do 89 Kč. Všechny produkty RETLUX jsou maximálně šetrné k životnímu prostředí, protože nabízejí výraznou úsporu energie a mnohem delší životnost oproti konvenčním světelným zdrojům.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.