logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Univerzální připojovací armatura pro větší volnost při návrhu tepelných těles

Společnost MEIBES přináší firmám celou řadu ulehčení a výhod. Jdnou z nich je Variodesign – připojovací armatura vybavená integrovaným termostatickým ventilem, který je vhodný pro otopná tělesa se středovým připojením.

MEIBES Variodesign
MEIBES Variodesign

Jaká jsou její specifika?

Připojovací armatura s integrovaným termostatickým ventilem je vybavena vnitřním 1/2“, nebo vnějším 3/4“ závitem Eurokonus. Její využití je vhodné především pro koupelnová a designová otopná tělesa se středovým dopojením.

Armatura kombinuje rohový a přímý tvar ventilu i pravé, či levé připojení termostatické hlavice. Ta disponuje kapalinovým čidlem se závitovou přípojkou M30×1,5, kterou je možné přednastavit pomocí speciálního klíče. Vypouštění a plnění lze provádět velmi jednoduše, pouhým našroubováním běžného hadicového šroubení.

Jaké výhody armatura přináší?

Nejocenitelnější předností armatury je volnost, kterou umožňuje při návrhu otopných těles. Pro montážní firmy představuje značnou úlevu, neboť s univerzální armaturou řeší pouze její barevné provedení. S tím, jak se zvyšuje obliba využití středového opojení kvůli zvyšujícímu se tepelnému výkonu, klesají také skladové zásoby pro odborný velkoobchod i pro dodavatele finálních výrobků.


Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)
logo Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.