logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Možnost bezplatných konzultací pro obce a města k dotacím na domovní ČOV

Zaujala Vaší obec, město dotační výzva na DČOV? Naši odborníci navštíví Vás a Vaše obyvatele a poskytnou kompletní informace nejen na tyto otázky: Mohu o dotaci na DČOV žádat jako fyzická osoba?

Zaujala Vaší obec, město dotační výzva na DČOV? Naši odborníci bezplatně navštíví Vás a Vaše obyvatele a poskytnou kompletní informace nejen na tyto otázky:

  • Mohu o dotaci na DČOV žádat jako fyzická osoba?
  • Mohu žádat dotaci i na nový dům?
  • Na co vše mohu čerpat dotaci?
  • Kolik žádostí o podporu může obec nebo město žádat?
  • ​Jak dlouho je nutné zajistit udržitelnost projektu?
  • ​Týká se podpora i pro objekty využívající rekreačně, tedy ne k trvalému bydlení?

Nejen na tyto otázky, ale mnoho dalších Vám a Vašim obyvatelům rádi zodpoví naši odborníci.

Jsme velice potěšeni rozhodnutím Ministerstva životního prostředí podporovat také decentrálního způsob čištění odpadních vod v obcích a měst, kde nebude v budoucnu technicky i ekonomicky možné připojení nemovitostí ke stokové síti zakončené ČOV. S tímto způsobem řešení máme velmi bohaté zkušenosti v Německu, zejména v Sasku, kde takto provozujeme několik stovek domovních čistíren odpadních vod a jsme připraveni nabídnout naše bohaté zkušenosti také obcím a měst v České republice.


Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.