logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jaké jsou nejnovější trendy v čištění odpadních vod a jejím využití?

To a mnoho dalšího můžete shlédnout na FOR ARCH 2016. Zveme Vás na největší stavební veletrh v České republice FOR ARCH 2016, kde můžete shlédnout nejen nejnovější trendy v čištění a nakládání s vodou. Pro návštěvníky vstupenka zcela zdarma.

Společnost Hellstein spol. s r.o. nabízí optimální řešení všem klientům, kteří chtějí efektivně nakládat s odpadními vodami, chtějí odpadní vodu nadále využívat např. na zalévání zahrad, a proto hledají kvalitní a moderní čistírnu odpadních vod, jakou je právě jedinečný 3stupňový bezúdržbový systém čistíren odpadních vod STMH.

Určitě nás navštivte.
Rádi se Vám budeme osobně věnovat. Moderní, bezúdržbovou čistírnu STMH si osobně prohlédnete, vše vám důkladně a srozumitelně vysvětlíme. Zároveň navrhneme přesné, korektní a zejména jednoduché řešení pro Vaši konkrétní situaci.

Kde nás tedy najdete? Hala - stánek: 1 - E26

Volná vstupenka.

Na Vaši návštěvu se srdečně těšíme.
Ing. Rostislav Hellstein st.


Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.