logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

HL Hutterer Lechner na Aqua-Thermu Praha s inovacemi v oboru vnitřní kanalizace

Výrobce sanitární - odtokové, sifónové a připojovací techniky z plastů HL Hutterer Lechner GmbH „Háelko“ se zúčastní tradičního veletrhu Aqua-Therm v Praze, který se koná od 1. do 4. března 2016.

V rámci druhého ročníku „revitalizované“ výstavy s rozšiřující se účastí firem z oboru sanita pro návštěvníky připravujeme mnoho inovací v oboru vnitřní kanalizace.

  • Série podomítkových zápachových uzávěrek HL4000 pro pračky/myčky/sušičky a umyvadla se rozvíjí v duchu kazetových systémů (např. HL138, HL905) s jednoduchou údržbou a přístupem do potrubí pro účely čištění.
  • Nové systémy podlahových - sprchových vpustí HL540 zase kladou důraz na návaznost profesí na stavbě se všemi doplňky napojení stěrkové hydroizolace pod dlažbou v balení.
  • Zkracovatelné sprchové žlaby HL531 - s praktickou montáží ke stěně a mnoha technickými výhodami při instalaci. Pro tyto vpusti i žlaby jsou systémy ZU PRIMUS a snadná montáž i údržba samozřejmostí.
  • Novinkou je sprchový žlab HL53 - technika jeho instalace je zcela inovativní a vzhled nadčasový.
Rádi Vás přivítáme na našem stánku č. 551 v Hale 5 na výstavišti PVA EXPO PRAHA.
Volné vstupenky ke stažení využijte přes registraci návštěvníka.
Kód partnera: 20165510


HL Hutterer & Lechner GmbH
logo HL Hutterer & Lechner GmbH

HL Hutterer & Lechner GmbH - výrobce sanitární - odtokové, sifónové a připojovací techniky z plastů. Zápachové uzávěrky, zpětné armatury, vpusti, vtoky. Pro kuchyně, koupelny, balkóny, klimatizaci. Těsnící manžety pro prostupy a lapače splavenin.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.