logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chcete získat pod stromeček nový bazén, gril nebo set zahradního nábytku zcela zdarma?

Přiblížil se čas vánoční a dovolili jsme si připravit pro své nové zákazníky akci "Nadělujeme pohodu". Každý nový zákazník, který se rozhodne pro objednání čistírny odpadních vod získá zajímavý dárek.

Budoucí zájemci o čištění odpadních vod se mohou na trhu setkat s širokou nabídkou výrobců nejrůznějších systémů a provozní údržby. Naše společnost nabízí 3stupňové systémy čištění STMH a STM, které jsou charakteristické svou vysokou stabilitou a účinností čištění, ale zejména zcela bezúdržbovým provozem.

Díky těmto výhodám tak zůstane majiteli a provozovateli naší čistírny spousta času na příjemněji strávené chvíle se svou rodinou, například na grilování, relaxování, opalování či koupání v novém bazénu.

Každý nový zákazník, který se rozhodne pro objednání čistírny odpadních vod STMH nebo STM, si může vybrat z těchto dárků:

Zahradní gril Campingas

Gril na dřevěné uhlí se dvěma postranními stolky. Grilovací plocha: 1950 cm2. Grilovací rošt: chrom. Víko s háčkem pro zavěšení.

Bazén Intex Easy SET

Bazény Easy jsou samonosné bazény pro povrchovou montáž. Stačí pouze nafouknout horní prstenec a bazén napustit. Stoupající sloupec vody bazén sám postaví.

Set zahradního nábytku

Typ stolu: obdélníkový. Rozměry: 150x90x72 cm. Barva rámu: stříbrná s práškovým nástřikem. Sklo tabule: 5 mm, tvrzené, černé. Stohovatelné židle: 6 ks. Rozměry: 55x70x95 cm. Materiál textilie: černo-stříbrná tkanina

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2016 Vám přejí zaměstnanci společnosti Hellstein spol. s r.o.


Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.