logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Krbová kamna Masterflamme Piccolo: masivní konstrukce v moderním designu

Krbová kamna Masterflamme Piccolo I a II mají díky své unikátní konstrukci jedinečnou schopnost rychlé tvorby tepla a jeho plynulou a rovnoměrnou distribuci.



Studený vzduch je vespodu nasáván do trubek, které přímo tvoří spalovací komoru. Tím dochází k bezprostřednímu ohřevu vzduchu a jeho vyfukování zpět do místnosti. Díky tomuto „fénovému efektu“ umí kamna Masterflamme během velice krátké doby předat velké množství tepla a rovnoměrně jej distribuovat do vytápěných prostor.

Krbová kamna Masterflamme díky své masivní konstrukci dosahují vysoké kvality a životnosti. Trubkové řešení spalovací komory zajišťuje velmi nízkou roztažnost materiálu a dlouhou životnost celého zařízení. Trubky zaručují maximální předání tepla a velmi rychlé ohřátí vzduchu, který v nich proudí. Tento princip vytápění zajišťuje rovnoměrné rozdělení teplého vzduchu nejen po místnosti, kde stojí kamna, ale také do dalších místností.

Všechny výkonové řady disponují tří-clonovým spalinovým systémem, který zajišťuje maximální předání energie a ekologické spalování. Dále také terciálním přívodem vzduchu, který podporuje úplné spálení plynných částic a zajišťuje dokonalé sekundární spalování. Specialitou řady Masterflamme je designové panoramatické sklo, pohodlná regulace výkonu kamen a také varná plotna. Tu ocení zejména domácí hospodyňky.



HS Flamingo s.r.o.
logo HS Flamingo s.r.o.

Společnost HS Flamingo s.r.o. je českým výrobcem vysoce kvalitních krbových kamen a krbových vložek. Distribuce je vedena přes tři hlavní prodejní značky Flamingo, Aquaflam a Masterflamme. Jsme ryze českou společností se silným zázemím a dynamickým tahem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.