logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Deskový radiátor RADIK KLASIK - R - oblíbený v případě rekonstrukcí

Snažíte se snížit náklady na vytápění a přitom máte doma stále ty „staré“ litinové radiátory? Pak je ten pravý čas. Jednoduše vyměňte starý za nový.

Například za model RADIK KLASIK – R, deskový radiátor, oblíbený v případě rekonstrukcí. Umožňuje nahradit starý radiátor bez nutnosti řezat nebo svařovat trubky. Nové topení bude vypadat nejen efektně, ale umožní snížit i náklady na vytápění.

Deskový radiátor pro tradiční vytápění a snadnou rekonstrukci

Přestože trh nabízí mnoho řešení otopných systémů, deskové radiátory zůstávají i nadále oblíbenou klasikou a společnost KORADO nabízí kvalitní otopná tělesa v mnoha barevných variacích. Designové úpravy dovolují instalovat radiátor jak do moderních tak i klasických interiérů.

Radiátor je řešením do tradičněji řešených interiérů a pro ty, kteří upřednostňují tzv. sálavé topení. Nevzhledný článkový však již dávno nahradil deskový. Dokáže poskytnout vysoký výkon, na rozdíl od svého předchůdce však zabere méně místa, dotváří styl bydlení a také se snáze udržuje. Jediné, co se nezměnilo, je preference jeho barevnosti zákazníky, zde pořád vede tradiční bílá. V případě rekonstrukce je výhodné použít typ RADIK KLASIK – R, který je ideální náhradou za starý litinový nebo ocelový článkový radiátor s roztečí 500 mm.

Zkušená firma zvládne nahrazení čtyř radiátorů zhruba za 5 hodin a investice do nového účinnějšího topení je navíc velmi nízká. Razantně se zkrátí i doba návratnosti finančních prostředků. Nové moderní radiátory lze bez problému kombinovat se všemi zdroji tepla, včetně tepelných čerpadel a plynových kondenzačních kotlů. Lze tedy říci, že se hodí do každé budovy a že řešení energetických úspor prostřednictvím výměny radiátorů je velmi jednoduché.

Otopná tělesa RADIK KLASIK - R lze pořídit ve třinácti délkách od 40 do 200 cm a hloubkách od 7 do 15 cm. Připojovací rozteč na otopný systém je 50 cm. Tělesa lze využít pro levé i pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy.


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.