logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Klastr Česká Peleta v únoru otevře největší výstavní expozici na Moderním vytápění 2015

Klastr Česká peleta jako největší sdružení výrobců a prodejců kotlů a paliv z biomasy a veletrh Moderní vytápění jako tradiční mezinárodní veletrh vytápění, klimatizace a úspor energií společně s veletrhem krbů, kamen a designového vytápění - to je spojení, které dává smysl.

Řada úspěšných členů Klastru bude od 11. do 14. února 2015 prezentovat rozsáhlou nabídku výrobků a služeb na výstavišti v Praze - Holešovicích pod jednou “střechou“ v rámci největší kolektivní expozice.

K detailnímu prozkoumání zde bude nabídka okolo 30 kotlů např. od českých firem Atmos, Ponast, Benekov, Agromechanika nebo MultiBio společně se zahraniční produkcí představenou výrobci Froling, Eco Engineering a Bering. Ti, kdo potřebují najít nejlepší pelety nebo dřevěné brikety, se budou moci zastavit u prezentace společnosti Biomac, která také zajišťuje dopravu paliv. Zástupci vedení i zúčastněných společností budou navíc po celou dobu trvání výstavy k dispozici všem návštěvníkům a budou vysvětlovat pozitiva tohoto dynamicky rozvíjejícího se segmentu vytápění. Produkce dřevních pelet je nyní podle Mezinárodní energetické agentury IEA nejrychleji rostoucím energetickým odvětím na světě. Zkrátka to, co teď letí do kotlů a kamen, jsou pelety.


Ukázka společného stánku Klastru Česká peleta
Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.