logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zdravotnické provozy, laboratoře, farmaceutický průmysl se vzduchotechnikou REMAK

Aplikační řešení společnosti REMAK je uzpůsobeno snadné čistitelnosti, aplikace UV záření a použití sanačních prostředků s nízkými koncentracemi chlornanů, chloridů, chlorečnanů, peroxidů (např. peroxid vodíku H2O2), ozónu (O3).

Reklama

Hygienické nebo také čisté provozy kladou zvláštní důraz na čistotu. Typickými zástupci jsou zdravotnické provozy a laboratoře, výroba polovodičů, nanotechnologie, farmaceutický průmysl. Hygienické provozy vyžadují nezávadné a komfortní prostředí a vzduchotechnika je jediný nástroj pro dosažení těchto cílů.

V případě nemocnic znamená nezávadné a komfortní prostředí zkrácení ozdravného pobytu pacienta a vyšší výkonnost a kvalitu práce lékařů i sester. Výsledkem je průměrně vyšší spokojenost pacientů a vyšší kapacita zdravotnického zařízení.

Aplikační řešení společnosti REMAK je proto po všech stránkách uzpůsobeno snadné čistitelnosti, aplikace UV záření a použití sanačních prostředků s nízkými koncentracemi chlornanů (např. chlornan sodný NaClO), chloridů, chlorečnanů, peroxidů (např. peroxid vodíku H2O2), ozónu (O3) atd.

zdravotnické provozy a laboratoře, výroba polovodičů, nanotechnologie, farmaceutický průmysl vzduchotechnika Remak
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.