logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Záruka 5 let přinese jistotu v případě opravy tepelného čerpadla

Prodloužení záruky vám přinese jistotu na dobu pěti let, protože nebudete muset investovat v případě opravy tepelného čerpadla do případné závady po ukončení standardní dvouleté záruční lhůty.

Prodlouženou záruku 5 let na tepelné čerpadlo je možné získat nejpozději do 3 měsíců od uvedení výrobku do provozu a to prostřednictvím montážních firem, servisních firem, nebo nás kontaktujte na emailové adrese vaillant@vaillant.cz.

Pravidelný servis tepelných čerpadel

S prodlouženou zárukou souvisí rovněž povinnost provedení pravidelné prohlídky. Pravidelná prohlídka tepelného čerpadla přináší řadu výhod – zajišťuje provozuschopnost spotřebiče, úsporu provozních nákladů a minimalizuje dopady na životní prostředí. Tato servisní prohlídka se skládá z přesně popsaných servisních úkonů a to vše zajišťuje maximální kvalitu všech pracovních činností. Prohlídku zajišťují odborně vyškolené servisní firmy s příslušnou autorizací.

10 let záruka na kompresor v ceně čerpadla

Pracujeme s tou nejlepší technologií. Naše tepelná čerpadla patří k těm nejúčinnějším ve své třídě. Poskytujeme záruku 10 let na "srdce" - kompresor tepelného čerpadla a to bez poplatku. Kvalitní a vždy dostupný servis je samozřejmostí. Náhradní díly máme vždy skladem.

Tepelné čerpadlo Vaillant geoTHERM se zásobníkem
Tepelné čerpadlo Vaillant geoTHERM se zásobníkem

Tepelná čerpadla Vaillant
logo Tepelná čerpadla Vaillant

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její sortiment zahrnuje kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky TV, solární systémy a regulační techniku. Vaillant klade velký důraz zejména ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.