logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla od Mitsubishi Electric

Nabídka tepelných čerpadel pokrývá široký rozsah topných výkonů a to již od 4 kW až do 400 kW při podmínkách A2/W35 (dle evropské normy DIN EN 14511).

Výrobce Mitsubishi Electric nyní nabízí jednu s nejrozsáhlejších nabídek tepelných čerpadel typu vzduch/voda na trhu. Mitsubishi Electric nabízí řadu tepelných čerpadel vzduch/voda s názvem Power Inverter - New Generation a technologicky zatím nejvyspělejší a nejprodávanější tepelná čerpadla na trhu s názvem Zubadan Inverter - New Generation.

Nejvyšší řadou tepelných čerpadel od Mitsubishi Electric je řada City-Multi (Heat Pump Boiler). Tepelná čerpadla jsou určena speciálně pro objekty s většími tepelnými ztráty a zvýšenou potřebou teplé vody jako jsou např. bytové domy, komerční a administrativní objekty. Jednotky lze libovolně skládat do kaskád a lze tak nabídnout celkový instalovaný jmenovitý topný výkon až 400 kW.

Kompletní systémová řešení od výrobce Mitsubishi Electric s názvem Ecodan s technologií Zubadan byly proměřeny nezávislou zkušebnou a byl jim přidělen certifikát kvality s označením EHPA. Klíčovou součástí požadavků k udělení osvědčení kvality tepelným čerpadlům výrobce Mitsubishi Electric, byly technické zkoušky v nezávislém testovacím centru. Základem technických zkoušek byla evropská norma DIN EN 14511. Měření pro získání osvědčení kvality bylo oproti standardní evropské normě zpřísněno tím, že byla snížena výkonová tolerance a to na maximálně 5 %. Zkušebna změřila hodnoty COP a hladiny akustického tlaku a tyto údaje pak porovnala s údaji uváděnými výrobcem.

Nejprodávanější tepelné čerpadlo vzduch/voda Zubadan Inverter – New Generation.
Nejprodávanější tepelné čerpadlo vzduch/voda Zubadan Inverter – New Generation.

nukumi s.r.o.
logo nukumi s.r.o.

Dodávka, montáž a servis zařízení od výrobce Mitsubishi Electric. Technická školení a poradenství pro projekční a montážní firmy na vytápění a chlazení s tepelnými čerpadly typu vzduch-voda, země-voda a vzduch-vzduch vč. systémů regulace a jejich řízení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.