logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Účinné vytápění vysokých prostor se světlíky

Unikátní kombinace destratifikátoru a topného výměníku v jednom se jmenuje Nivolair. Jednotky snižují tepelný vertikální tepelný gradient na cca 3°C a tím se docílí snížení spotřeby tepla a tím i nákladů na vytápění.

Kombinací destratifikátoru a velice účinného topného výměníku, docílíme velice jednoduchého a vysoce spolehlivého zařízení pro vytápění vysokých prostor. Tyto topné jednotky je nazývají Nivolair a jedná se o výrobky holandské společnosti NivolaB.V. s těmito jednotkami máme již 20let zkušenností a za celou tuto dobu jsme nezaznamenali jedinou reklamaci, což svědčí o jejich spolehlivosti a dlouholeté životnosti.
Jednotky snižují tepelný vertikální tepelný gradient na cca 3°C a tím se docílí snížení spotřeby tepla a tím i nákladů na vytápění !!!

Ideální je umístit jednotky přímo pod strop a nebo do světlíků viz. referenční foto, teplý vzduch jenž se hromadí u stropu, tlačí destratifikátor k zemi a tím velice účině sníží tepelný gradient.

Pro rychlou poptávku, vyplňte náš formulář a mi se vám do 24h ozveme i s případnou cenovou nabídkou a návrhem rozmístění topných jednotek.

Topná jednotka Nivolair
Topná jednotka Nivolair

UNITHERM Group, a.s.
logo UNITHERM Group, a.s.

UNITHERM Group nabízí: Podporu projekční činnosti vytápění hal, návrh měřičů tepla Kamstrup. Prodej vybraného obchodního zboží pro energetiku a tepelnou techniku: Měřiče tepla Kamstrup, topné jednotky Nivolair, destratifikátory.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.