logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Komín HELUZ IZOSTAT DUO zabodoval v soutěži veletrhu Infotherma

Komínový systém HELUZ IZOSTAT DUO získal stříbro v kategorii Vytápění v internetové hlasovací soutěži TOP Energie 2014. Komínový systém IZOSTAT DUO se jako jediný v ČR může pochlubit označením PW3G.


Komínový systém HELUZ IZOSTAT DUO

Nový dvouvrstvý komínový systém IZOSTAT DUO získal ocenění TOP Energie 2014 především proto, že se u nás jako jediný může pochlubit označením PW3G, které udává záruku, že komínový systém splňuje následující parametry: je vhodný i pro přetlakový (P) i pro mokrý provoz (W), lze jej použít pro všechny 3 typy paliv (pevná, kapalná i plynná) a je odolný proti vyhoření sazí (G). Komín je tedy naprosto univerzální, vhodný pro všechny typy provozů a může k němu být připojen libovolný spotřebič.

Komín vznikl spojením vysoce kvalitních tenkostěnných izostatických vložek nové generace a nového typu broušených cihelných komínových tvarovek. Ty mají tři řady otvorů a tedy i více vzduchových mezer. Díky tomu nepotřebuje další tepelnou izolaci, je levnější a jeho stavba je rychlejší. Dokonale hladké stěny izostatických vložek navíc brání nadměrnému usazování pevných částí spalin, jsou odolné vůči kyselinám, vlhkosti i korozi. Výhodou komínového systému HELUZ IZOSTAT DUO je také jeho nižší cena srovnatelná se standardními šamotovými komíny a na trhu ojedinělá 50letá záruka.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.