logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Domovní čistička odpadních vod STMH se slevou 10%

V rámci akce „ZIMA 2014“ jsme pro naše klienty připravili cenové zvýhodnění domovních čističek odpadních vod STMH ve výši 10% z ceníkové ceny pro rok 2014.

Domovní čistička odpadních vod STMH se slevou 10%

Nabízíme čističky odpadních vod STMH kapacity 5EO, 8EO a 10EO (osob).
Čistička využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbový třístupňový systém čištění. Tím Vám garantujeme vysokou stabilitu a účinnost čištění.

Domovní čistička odpadních vod STMH již od 49.500,- Kč bez DPH.

Čistička odpadních vod (ČOV) žije svým vlastním životem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látek obsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, absenci toxických látek a dobře sedimentující aktivovaný kal.

Proč zvolit třístupňové řešení čištění odpadních vod?

Pokud čistička odpadních vod (ČOV) má zajištěnou stabilitu čištění, pak dlouhodobá, celoroční účinnost čističky odpadních vod (ČOV) dosahuje nejvyšších hodnot a pro provozovatele čističky odpadních vod (ČOV) je zaručen navíc bezúdržbový provoz. Kdo by také měl zájem se o čističku odpadních vod (ČOV) jakkoliv starat.

Proto se také čistička odpadních vod STMH buduje pouze 1x v životě.

Pokud řešíte projekt domovní čistírny odpadních vod, můžete využít slevy 1.500,- Kč na vypracování projektové dokumentace domovní ČOV.
Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.