logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ENRA SERVICES odměňuje věrné a spokojené zákazníky

Nejen nízká cena plynu, která dominuje všem tarifním produktům, či možnost mít díky garanci ceny náklady za energie pod kontrolou, jsou způsoby, jak ušetřit váš domácí nebo firemní rozpočet.

Reklama

ENRA SERVICES, dodavatel plynu s dvacetiletou zkušeností v oboru, si váží svých zákazníků a nabízí jim řadu dalších výhod.

Všichni zákazníci, kteří s ENRA SERVICES uzavřou smlouvu na dodávky plynu, jsou automaticky zařazeni do věrnostního programu. Díky němu zákazník obdrží za každý rok účinnosti smlouvy speciální bonus. Pokud je se službami spokojen a navíc si svou dobrou zkušenost nenechá pro sebe, může získat další výhodu – slevový bonus 500 korun za každého nového zákazníka, kterého společnosti ENRA SERVICES doporučí.

V září otevřela ENRA SERVICES novou Zákaznickou kancelář v Ostravě, v níž se zájemci o levný plyn mohou podrobně seznámit s jednotlivými tarifními produkty a výhodami, které dodavatel plynu poskytuje, uzavřít smlouvu či na místě vyřídit další administrativní záležitosti. Zákaznická kancelář (tel. 722 322 122) je otevřena v pondělí od 8 do 18 hodin, v další pracovní dny vždy do 15 hodin.

dodavatel levného plynu ENRA SERVICES
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.