logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Proč je čistička odpadních vod STMH nejstabilnější, nejúčinnější a tedy bezúdržbová?

Mezi hlavní výrobky Hellstein spol. s r.o. patří domovní čistička odpadních vod typ STMH. Tato čistička využívá jako jediná v České republice bezúdržbový třístupňový systém čištění.

Jediné třístupňové čištění v České republice…

Společnost Hellstein spol. s r.o., začleněna pod firmu Stähler Erfindungen, do skupiny firem Stählergruppe, se zabývá vývojem a výrobou technologií pro čištění odpadních vod přes 30let. Za tuto dobu jsme společně realizovali několik tisíc čistíren odpadních vod po celém světě.

Proč zvolit třístupňové řešení čištění odpadních vod?

Čistička odpadních vod (ČOV) žije svým vlastním životem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látek obsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, absenci toxických látek a dobře sedimentující aktivovaný kal.

  • Prvním stupněm čištění je vždy využití předřazené usazovací jímky.
  • Druhým stupněm čištění je čištění aerobními mikroorganismy ve vznosu (suspenzi) jako u většiny běžných jednostupňových čistíren avšak s tím rozdílem, že aktivovaný kal lépe sedimentuje (snáze se odděluje od vyčištěné vody).
  • Třetím stupněm čištění je čištění aerobními mikroorganismy přisedlými na pevném nosiči biomasy (buňkovém kole – biokontaktoru), obdobně jako na zemním filtru avšak s výhodou, že těleso nosiče se nezanáší - nekolmatuje. Třetí stupeň tak výhodně zajišťuje to, co je na čistírně vždy nejcennější, dobře sedimentující aktivovaný kal.

Více informací o třístupňovém čištění s čističkou odpadních vod typu STMH

čistička odpadních vod STMH od Hellstein spol. s r.o.

Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.