logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Úsporné vytápění vysokých prostor

Máte zájem o vytopení prosotr o výšce od 4 do 20m a přitom snížit spotřebu tepla a tím i snížit náklady na vytápění?

NIVOLAIR je teplovodní ohřívač vzduchu pro vytápění prostor o výšce od 4 do 20 m. Topné jednotky se zavěšují těsně pod strop, snižují vertikální teplný gradient a tím i náklady na vytápění.

Tento systém vytápění je jedinečký a zásadně se odlišuje od tradičních systémů. Velice jednoduchá ale logická kombinace vysoce účinného topného výměníku a speciálně vyvinutého destratifikátoru, zajišťuje trvalou cirkulaci velkého množství vzduchu o malé rychlosti proudění, které se ohřívá pouze o několik málo stupňů. Takto získané teplo se dopravuje do spodních částí vytápěného prostoru. Objekty jsou tak vytápěny rovnoměrně, bez „průvanu", vlhkost vzduchu je konstantní, nedochází k víření prachu, nevzniká pocit chladu od podlahy. Vhodný pro aplikace, kde je kladen důraz na nízkou prašnost, příjemný pocit tepla.

Pokud máte zájem o cenovou a technickou nabídku, vyplňte prosím na našich stránkách tabulku poptávky a náš technik, se vám do 24 hodin ozve i s cenovou nabídkou.


UNITHERM Group, a.s.
logo UNITHERM Group, a.s.

UNITHERM Group nabízí: Podporu projekční činnosti vytápění hal, návrh měřičů tepla Kamstrup. Prodej vybraného obchodního zboží pro energetiku a tepelnou techniku: Měřiče tepla Kamstrup, topné jednotky Nivolair, destratifikátory.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.