logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kaldewei Puro Duo: Čas na důležité

Kaldewei rozšiřuje svou rodinu van Puro o nový model Puro Duo , který splňuje požadavek kvalitního a nadčasového designu pro komfortní koupání ve dvou.

vana pro koupel ve dvou
Kaldewei Puro Duo - Alpine White

Nový vnitřní tvar pro pohodlnou koupel ve dvou rozšiřuje úspěšnou rodinu van Puro od firmy Kaldewei

O komforní koupání ve dvou se starají dvě ergonomicky tvarované opěrky zad, stejně jako uprostřed vany umístěný odtokový a přepadový otvor.
Společná koupel s partnerem je ideální příležitostí pro harmonickou relaxaci ve všední dny. Nejlépe si lze tento zážitek vychutnat, pokud se oba mohou pohodlně ponořit do teplé vody. Pro uvolňující koupel ve dvou nabízí Kaldewei mnoho modelů van s velkorysým vnitřním prostorem a dvěma komfortními opěrkami zad. Nyní se rodina van Puro, úspěšně zavedená v roce 2008, rozrůstá o nový model Duo.

Dvakrát dobrá: Čistý design a značková kvalita od firmy Kaldewei

Omezení všech prvků na nejnutnější je jedním ze základních principů moderní bytové architektury. Nová koupací vana Puro Duo od firmy Kaldewei se vyznačuje svým moderním designem a má dvě ergonomické, jemně tvarované opěrky zad, jakož i uprostřed vany umístěný odtokový a přepadový otvor pro vysoký komfort koupání. Je k dostání ve třech rozměrech 170 x 75 cm, 180 x 80 cm a 190 x 90 cm. Puro Duo tak lze harmonicky začlenit do individuálního uspořádání koupelny a využít k uvolňující lázni pro dva nebo také pro jednoho.

„Dobrý, nadčasový design neznamená pro Kaldewei jen návrh tvarově krásného výrobku,“ vysvětluje Marcus Möllers, PR manažer společnosti Kaldewei. „Zákazníkovi chceme nabídnout skutečnou nadhodnotu. To platí také pro vzhled naší vany Puro Duo: Symetricky tvarovaná koupací vana umožňuje relaxační koupel ve dvou, a tak chytře pokračuje v duchu designu oblíbené řady modelů Puro.“ Stejně jako všechny koupací vany, sprchové vaničky i smaltované extra ploché sprchové vaničky od firmy Kaldewei, je také Puro Duo vyrobena z vysoce kvalitní smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm. Na přání ji lze opatřit Perl-Effektem a protiskluzovým smaltováním antislip.. Mimo to lze Puro Duo kombinovat s mnoha doplňky zvyšujícími komfort, jako například s elektronickou armaturou Kaldewei Comfort Select, s vanovým madlem na jedné straně nebo s novým koupelnovým zvukovým systémem Sound Wave. Smaltovaná ocel Kaldewei 3,5 mm se vyznačuje svou neobyčejně vysokou kvalitou povrchu: Na smaltu nevznikají ani při každodenním používání ty nejmenší škrábance, ve kterých by mohly ulpívat nečistoty a vodní kámen. Výrobky značky Kaldewei jsou tak pro zákazníky i řemeslníky nejenom bezpečnou, ale také čistou volbou pro řešení koupelen – s 30letou zárukou!


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.