logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Izolační systém Firestop VZT a Firestop OTK

Izolační systém Firestop Multi OTK slouží k protipožární ochraně potrubí, odsávání kouře a tepla z místa požáru. Systém Firestop VZT brání šíření požáru VZT potrubím z jednoho požárního úseku do druhého.

Reklama

Izolační systém Firestop VZT

Systém izolace vzduchotechnických potrubí brání šíření požáru potrubím (nebo jeho prostupem) z jednoho požárního úseku do druhého. Požární odolnost je deklarována v závislosti na typu a prostorové orientaci potrubí v rozsahu EI 30 až EI 180 minut.

Izolační systém Firestop OTK

Izolační systém Firestop Multi OTK slouží k protipožární ochraně potrubí, odsávání kouře a tepla z místa požáru a úseků, přes které prochází. Pro tento účel je požární odolnost deklarovaná v trvání 30 minut pro vodorovné i svislé čtyřhranné potrubí a 45 minut pro vodorovné čtyřhranné potrubí.

Požární odolnost systému Firestop je klasifikována podle EN 13501-3-A1. Systém se skládá z protipožární minerální kamenné izolace Knauf Insulation, lepidla Firestop Fix, spojovacích hrotů Firestop Spike, navařovacích trnů Firestop Weld Pin a drážkovacího nože Firestop Cutter.

Další informace na www.knaufinsulation.cz/firestop


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.