logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kaldewei Secure Plus – pro bezpečný zážitek ze sprchování

Kaldewei představuje první téměř neviditelnou protiskluzovvou úpravu povrchu Secure Plus pro smaltované extra ploché sprchové vaničky ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm.

Se Secure Plus otevírá Kaldewei novou kapitolu úpravy povrchů. Špičkový výrobce poprvé představuje kompletně celoplošnou a téměř neviditelnou protiskluzovou úpravu povrchu pro smaltované extra ploché sprchové vaničky ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm. Secure Plus nabízí jistotu na nejvyšší úrovni – a nechává za sebe mluvit design extra ploché sprchové vaničky.

Moderní koupelny nejsou dnes navrhovány jen z hlediska funkčnosti, ale jejich úkolem je také splňovat všechny požadavky na estetiku a design. Důležité je mimo jiné jejich individuální přizpůsobení nejrůznějším lidským životním situacím. Smaltované extra ploché sprchové vaničky ve dvanácti exkluzivních matných barvách z kolekce Coordinated Colours se nechají zušlechtit téměř neviditelnou, ale hmatatelnou protiskluzovou povrchovou vrstvou, která optimalizuje stabilitu stání. Extra plochá sprchová vanička v úrovni podlahy s Kaldewei Secure Plus tak nabízí kromě předností v oblasti komfortu a absence bariér také záruku estetiky v koupelně orientované na design.

Stylové a bezpečné sprchování se Secure Plus

Povrchová vrstva Secure Plus se natrvalo vypálí do celé sprchové vaničky z hodnotné smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm. Vzniká tak rovnoměrný povrch materiálu, který po celé ploše trvale zajišťuje bezpečnou chůzi a stabilní stání. Díky celoplošnému smaltování není protiskluzový efekt téměř viditelný.

 neviditelnou protiskluzovvou úpravu povrchu Secure Plus pro smaltované extra ploché sprchové vaničky ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm.

Na kvalitu výrobků Kaldewei se můžete spolehnout: Smaltované extra ploché sprchové vaničky v úrovni podlahy s povrchem Secure Plus přesvědčují nejenom opticky a z hlediska bezpečnosti, ale také vynikajícími materiálovými a hygienickými vlastnostmi smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm: Ušlechtilý materiál má velmi dlouhou životnost, je robustní a snadno se čistí. Na povrchu bez pórů nevznikají i při dlouholetém používání ani mikroskopicky malé škrábance, takže nečistoty a bakterie nemají žádnou šanci se usadit – sprchování je tak bezpečné ve všech ohledech, a to nejenom v soukromých koupelnách. Díky mnoha přednostem smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm jsou smaltované extra ploché sprchové vaničky se Secure Plus rovněž spolehlivou volbou pro koupelny s obzvláště vysokými nároky na bezpečnost, hygienu a snadnou péči, jako jsou například hotely, nemocnice a domovy důchodců.

Inovace a kvalita – s jistotou

Světovou novinkou Secure Plus firma Kaldewei znovu podtrhuje svou materiálovou kompetentnost, pokud jde o smaltovanou ocel 3,5 mm. Neustálé zdokonalování jedinečného materiálu je součástí sebeinterpretace firmy Kaldewei jako průkopníka koupelnové kultury. V centru zájmu přitom stojí zejména protiskluzové úpravy povrchu, pro které bude Kaldewei v budoucnu nabízet tři varianty řešení přizpůsobené individuálním nárokům – smaltováný antislip a celoplošný antislip a nový Secure Plus.

Kaldewei Secure Plus splňuje požadavky klasifikační skupiny B pro mokré prostory pro chůzi na boso (ČSN 725191, DIN 51097) a klasifikační skupiny R 10 pro protiskluzové vlastnosti v pracovních prostorách se zvýšeným nebezpečím uklouznutí (ČSN 725191, DIN 51130). Protiskluzovou povrchovou vrstvu Secure Plus je možné dodat na smaltovaných extra plochých sprchových vaničkách v úrovni podlahy sérií Conoflat, Superplan, Superplan Plus a Xetis ve všech barvách z kolekce Coordinated Coulours.


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.