logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odborně způsobilé osoby pro provádění technických revizí vodních děl ohlášených podle § 15a vodního zákona

V seznamu uvedené odborně způsobilé osoby splnily požadavky stanovené odst. 2 § 59 vodního zákona a Metodickým pokynem odboru ochrany vod Ministerstva životního prostředí k § 59 odst. 1 písm. k) vodního zákona.

Reklama

Ministerstvo životního prostředí zveřejňuje
SEZNAM ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB pro provádění technických revizí vodních děl ohlášených podle § 15a zákona č. 254/2001 Sb. o vodách a změně některých zákonů (vodní zákon) v platném znění.

Odbor ochrany vod MŽP ČR předpokládá, že v průběhu října bude pořádán další běh školení k provádění technických revizí vodních děl ohlášených podle § 15a vodního zákona. Na základě tohoto školení a úspěšného složení závěrečného testu bude vydáno pověření odborně způsobilých osob dle § 59 vodního zákona. Termín pro zasílání přihlášek na jejichž základě obdrží účastníci podkladové materiály a termín školení bude upřesněn koncem srpna. S případnými dotazy se obracejte na e-mailové adresy lenka.krpcova@mzp.cz a bohumir.dusek@mzp.cz.

Zároveň si dovolujeme upozornit, že na stránkách www.mzp.cz je ke stažení revidované znění metodického pokynu (původní znění obsahovalo drobné formální chyby).

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.