logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Užijte si osvěžujícího ochlazení v horkých letních dnech

Ideální příležitost k osvěžující sprše nabízí smaltované extra ploché sprchové vaničky špičkového výrobce Kaldewei. Nic Vás po namáhavém dnu nepovzbudí více než osvěžující sprcha.

Dokonalá letní sprcha se smaltovanými extra plochými sprchovými vaničkami Kaldewei

sprcha se smaltovanými extra plochými sprchovými vaničkami Kaldewei

Léto ještě nikdy nebylo tak toužebně očekáváno, jako po letošní dlouhé zimě. Se zvyšujícími se teplotami a přibývajícími hodinami slunečního svitu září lidské obličeje snad ještě více než slunce. Když se však ukazatel teploměru vyšplhá na 30°C, prahne již mnoho z nás po rychlém ochlazení.

Jak bychom se však měli v létě sprchovat, aby nám svěží pocit na pokožce vydržel co nejdéle? Ledově studenou vodou, nebo raději teplejší? Ten, kdo si otevře pouze kohoutek se studenou vodou, se může po sprchování začít opět rychle potit, protože studená lázeň nepřináší jen osvěžení, ale povzbuzuje také krevní oběh. Proto je lepší vlažná sprcha. Ta totiž udržuje termoregulaci lidského těla v rovnováze. Potřebný chladivý efekt přitom vyvolají sprchové gely s mátou nebo citrusovými plody. Pokud by ani to nestačilo, upusťte od rychlého osušení a nechejte na svém těle pomalu odpařovat zbytky vody. Tím dosáhnete dalšího chladivého účinku.

Letní atmosféra pro Vaši koupelnu

Pro milovníky sprchování, kteří chtějí v souladu s ročním obdobím prodchnout koupelnu letní atmosférou, zachytila firma Kaldewei hru barev přírody. S lasturovou krémovou matnou či ústřicovou šedou matnou z exkluzivní kolekce Kaldewei Coordinated Colours se pláž, a to alespoň formou barev, přestěhuje do Vaší koupelny. Sprchy v úrovni podlahy z ušlechtilé smaltované oceli 3,5 mm jsou tak ideálním podkladem pro letní svěží zážitek ze sprchování.


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.