logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Carrier představuje nový hydromodul pro tepelná čerpadla Carrier

K modulu Comfort je možnost napojení jednotek Split – 38AW, Monoblok 30AW, 30RQ17,21, 61AF014,19 (max. topný výkon 20kW). Všechny nádrže TUV obsahují elektrický ohřívač regulovaný modulem Comfort.

Modul Comfort

  • „„Moderní regulace - Regulace nastavuje a optimalizuje pracovní teplotu tepelného čerpadla tak, aby byl zajištěn komfort obyvatel a snížena spotřeba energie. Řídí rovněž výrobu teplé užitkové vody. Tato regulace trvale měří venkovní teplotu a podmínky komfortu uvnitř.
  • „„Kompaktní a kompletní jednotka - Modul Comfort je výjimečně kompaktní a jeho rozměry jsou blízké modernímu nástěnnému bojleru. Modul ovšem obsahuje všechny hydraulické a elektrické komponenty nutné pro spolehlivý a bezpečný provoz: expanzní nádrž, vyrovnávací nádrž, manometr, rozdělovač, tlakový spínač atd. Všechno je přitom snadno dostupné.
  • „„Druhá volitelná nezávislá zóna - Dvouzónová sada dovoluje regulaci několika typů topných prvků s různými provozními teplotami, např. podlahové topení nebo radiátory. Každá zóna se může nacházet v jiné části domu, v přízemí nebo ve vyšších patrech, v noční nebo denní zóně a může mít různé teploty a programy komfortu.
  • „„Jednoduché efektivní možnosti - Montážní technik zvolí příslušenství, od ohřevu plaveckých bazénů v létě po vysokotlaké cirkulační čerpadlo, které zajistí, že systém bude vhodný pro požadované podmínky komfortu a požadavky na energetickou účinnost.
Katalogový list Modul Comfort 5 - 20 kW


AHI CARRIER CZ s.r.o.
logo AHI CARRIER CZ s.r.o.

Společnost AHI Carrier je součástí koncernu UTC CCS Carrier HVAC Europe, která zabývá se výrobou, dodávkami, pronájmem a servisem chladicí, klimatizační a tepelné techniky pro nejrůznější aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.