logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová jednotka Carrier navržená pro vytápění

Carrier 61WG 20 -100 kW je první jednotka v řadě s tímto výkonem, navržena výhradně pro vytápění s využitím podzemní nebo studniční vody jako zdroje tepla. Teplota výstupní vody je 65 °C, koeficient účinnosti až 5.42.

Tepelná čerpadla země-voda / voda-voda 61WG 20 -100 kW

Své potřeby vytápění svěřte znalostem společnosti Carrier

Společnost Carrier je vedoucí firmou v oblasti klimatizace a nabízí širokou škálu chladicích, topných a regeneračních jednotek. Po úspěchu naší řady topných jednotek typu vzduch-voda, včetně jednotek 61AF, 30AWH a 38AW, toto je první jednotka Carrier v řadě s tímto výkonem, která je navržena výhradně pro vytápění s využitím podzemní vody nebo studniční vody jako zdroje tepla.

Jednoduchá a energeticky efektivní řešení

Jednotka 61WG je speciálně navržena pro vytápění s širokou škálou možností, které umožňují snadné zapojení do libovolného nového nebo stávajícího topného systému. Její vysoká teplota výstupní vody 65 °C bez doplňkového vytápění je ideální pro vytápění místností a přípravu teplé užitkové vody. Vysoká teplota výstupní vody umožňuje montáž jednotky 61WG do nových nebo stávajících budov s libovolným typem topných jednotek: fan-coily, radiátory nebo podlahové vytápění.

S koeficientem účinnosti až 5.42 se jednotka 61WG řadí mezi jednotky s nejvyšším výkonem na trhu. Je to ekonomicky výhodná a efektivní alternativa fosilním palivům.

Zelené vytápění s touto novou vytápěcí jednotkou!

Společnost Carrier se podílí na programu ECC pro jednotky pro chlazení kapalin. Zkontrolujte trvající platnost certifikátu na: www.eurovent-certification.com nebo www.certiflash.com

Životní prostředí a osobní komfort jsou dlouholeté priority společnosti Carrier. Nová vytápěcí jednotka 61WG zaujímá své místo mezi řešením obnovitelných zdrojů energie: Tepelné čerpadlo voda-voda, které využívá geotermální energii. Voda se ohřívá zadarmo tepelnou energii získávanou ze země. Tato řada má certifikát Eurovent.

Množství mědi a oceli, použité pro výrobu jednotky 61WG bylo snížena o 44 až 41 %. Rovněž množství chladiva bylo sníženo o 25 % ve srovnání s předchozí řadou.

Jednoduše se servisem Carrier

Ať jste kdekoliv, vždy je poblíž kompetentní tým ochotný pomoci, od návrhu až po realizaci a servis.


AHI CARRIER CZ s.r.o.
logo AHI CARRIER CZ s.r.o.

Společnost AHI Carrier je součástí koncernu UTC CCS Carrier HVAC Europe, která zabývá se výrobou, dodávkami, pronájmem a servisem chladicí, klimatizační a tepelné techniky pro nejrůznější aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.