logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Vzduchové dveřní a vratové clony

Společnost Stavoklima s. r. o. je český privátní a inovativní výrobce vzduchotechnických a protihlukových produktů. Vzduchové dveřní a vratové clony jsou od počátku založení společnosti hlavním a dominantním produktem.

Dnešní nabízené portfolio výrobků od základních výrobků řady Basic až po výrobky řady Design pokrývá jednoduché a nenáročné aplikace, ale i náročné designové řešení pro moderní interiéry.

Naše výrobky jsou od počátku synonymem techniky a kvality. Kvalita námi vyráběných produktů je dlouhodobě testována, jakož i výběr našich dodavatelů a spolupracujících firem. Mnoho vylepšení a technických zdokonalení je patentováno.

Vlastní vývoj našich produktů je prováděn pouze inovativními technologiemi. Zkušenosti a školení našich vlastních pracovníků zaručují krok s nejmodernějšími trendy techniky.

 

Od počátků firmy jsme zaměřeni na řešení problémů zákazníků, vždy dokážeme vyhovět netypickým požadavkům a pokud jsou přínosné, zařazujeme je do standardní výroby. Odlišností od ostatních je bezesporu pružnost a rychlost výroby. Díky střediskům zaměřeným na jednotlivé fáze výroby, které zajišťují kompletní servis od střihání, ohýbání, lakování, kompletaci výrobků, umíme bleskově zařadit urgentní a atypické zakázky bez potřeby čekání na kooperující firmy.

 

Jak již bylo zmíněno, nosným produktem jsou vzduchové dveřní clony, ale nesmíme zapomenout ani na náš protihlukový sortiment. Jako první jsme začali vyrábět protihlukové žaluzie a vzhledem k velkému zájmu o tento patentovaný výrobek jsme brzy rozšířili jeho využití a nabídli uživateli velké množství doplňků.

Protože jsme dospěli do společnosti s pevným zázemím, začali jsme nabízet velké technologické celky jako protihlukové stěny, protihlukové kapoty a technologické kontejnery, které navrhujeme zákazníkovi vždy na míru a dle potřeb.

 

Vzhledem k zaměření na zákazníka jsme jako první přišli s výpočetním programem pro vzduchové clony, jmenuje se RATUS, dnes již ve své druhé generaci nabízí vysoký komfort uživatelského prostředí, přesnost návrhu a velkou škálu možností výpočtu. Pro hlukové výrobky, vzhledem ke komplikovanosti návrhu, jsme vyvinuli výpočetní program AKUAIR, který ocení každý projektant i laik.

Naše výrobky již 20 let našim zákazníků ulehčují život a tím plní naše firemní motto – být zde pro zákazníka.

 

Stavoklima s. r. o.
logo Stavoklima s. r. o.

Výrobce a prodejce vzduchotechnických zařízení: vzduchových komfortních, designových a průmyslových clon, protihlukových žaluzií a systémů, příslušenství vzduchotechniky, vytápěcích jednotek, regulačních klapek atd.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.