logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Topení a chlazení tepelným čerpadlem

Tepelná čerpadla OCHSNER nabízíme i s doplňující funkcí aktivního chlazení. S použitím chladicího okruhu tepelného čerpadla dosáhnete příjemného temperování bez vzniku průvanu pomocí stávajícího systému rozvodu tepla.

Systém aktivního chlazení má nehlučný chod a lze využít stávající systém rozvodu tepla, například stěnové vytápění, podlahové topení nebo speciální radiátory.

Sanace topení

Nahraďte Váš topný kotel energeticky úsporným a životní prostředí neznečisťujícím tepelným čerpadlem od společnosti OCHSNER, s kterým Lze rovněž provozovat radiátory s přívodní teplotou do 65°C.

Ohřev teplé vody

U společnosti OCHSNER máte možnost rozhodnout se pro nejhospodárnější systém – ohřívejte Vaši užitkovou vodu - nezávisle na topném zařízení – teplovodním tepelným čerpadlem typové řady EUROPA – nebo ve spojení s Vašim vodním čerpadlem pomocí zásobníku teplé vody.

Tepelné čerpadlo OSCHNER Europa 303 DK
Tepelné čerpadlo OSCHNER Europa 303 DK

Tepelné čerpadlo OSCHNER Europa 303 DK

  • Zdroj tepla: vzduch-voda
  • Režim provozu: Ohřev užitkové vody
  • Nominální výkon topení: 2,2 kW

Sofistikované zařízení oceněné institutem WPZ, se sídlem ve švýcarském BUCHS, pro nezávislé testování tepelných čerpadel, za nejlepší topný faktor ( COP 4,4 ) pro toto tepelné čerpadlo. Tepelné čerpadlo pracuje s odpadním vzduchem od +6°C až do +30 °C


Premium Power s.r.o.
logo Premium Power s.r.o.

Premium Power s.r.o. je výhradním dodavatelem rakouských tepelných čerpadel OCHSNER na český a slovenský trh. Zajišťujeme dodávky, montáže, autorizované spuštění a také záruční a pozáruční servis dodaných zařízení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.