logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové typy instalačních kompletů pro montáž domovních vodoměrů

Základní typy vodoměrných sestav Seppelfricke společnosti Meibes s.r.o. byly rozšířeny o varianty s integrovaným šroubením na PE u vstupních, popř. u verze oboustranně rohové i u výstupních ventilů.


Základním typem uzavírací armatury zůstává stále oblíbenější šikmý ventil s nestoupajícím horním dílem, od media odděleným prostorem vřetene s tukovou komorou pro bezproblémové ovládání i po delší době.

Standardem je řešení ve výstupní armatuře integrovaného zpětného ventilu včetně vypouštěcích hrdel s možností kontroly těsnosti zpětné armatury dle ČSN EN 1717.

Nové sestavy umožňují bezproblémovou montáž v případech instalace s přívodem z podlahy popř. ze zdi, přičemž největším plusem jsou v těchto případech kompaktní rozměry (např. celková stavební délka rohové verze činí 434,3 mm).





Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.