logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vodoměr MULTICAL® 21 - nyní nově i pro teplou vodu

Společnost Kamstrup A/S uvádí na trh ultrazvukový vodoměr MULTICAL® 21 pro měření spotřeby teplé vody. Jde o velmi přesný měřič s komunikačním modulem, s jehož pomocí lze vodoměr vzdáleně odečítat.

Společnost Kamstrup A/S uvádí na trh ultrazvukový vodoměr MULTICAL® 21 pro měření spotřeby teplé vody. Doplňuje tak již dodávaný MULTICAL® 21 pro studenou vodu. MULTICAL® 21 je inovativní konstrukce, provedení v moderním designu. Jde o velmi přesné zařízení obsahující modul pro rádiovou komunikaci, jehož pomocí lze vodoměr vzdáleně odečítat. Nabízí rovněž doplňkové funkce, jako je sledování netěsností nebo monitoring zpětného toku. MULTICAL® 21 je dodáván s českým štítkem a návodem. Má výchozí ověření výrobce a planý hygienický atest. Vodoměry jsou dodávány v kompaktním moderním designu. Pro více informací kontaktujte společnost Kamstrup A/S – organizační složka, přímé zastoupení výrobce na českém trhu.
Kamstrup A/S
logo Kamstrup A/S

Přímé zastoupení dánské společnosti Kamstrup A/S - výrobce měřičů energií. Dodáváme ultrazvukové měřiče tepla, chladu a vodoměry. Rovněž nabízíme komplexní systémy dálkových odečtů a zpracování naměřených dat.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.