logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Cena za Design pro tepelné čerpadlo Vitocal 300-G

Tepelné čerpadlo Vitocal 300-G bylo oceněno jednou z nejvýznamnějších německých cen za design, od designového centra Stuttgart dostalo "Mezinárodní cenu za design Baden-Württemberg 2010".

Letošního ročníku soutěže se zúčastnily podniky a designéři z celého světa a v různých kategoriích představily celkem 348 výrobků.

Porota pochválila symbolický design tepelného čerpadla, které má vzhled výkonného tepelného trezoru. Jasné členění jeho korpusu a čelní strana z jednoho dílu dobře zapadají do prostředí moderní architektury. Slovní hodnocení poroty vypadá takto: "Nové estetické ztvárnění klasického produktu". Důsledná a úspěšná realizace jednotného designu, dobrá rozpoznatelnost a pěkně vytvořená hlavní značka i správně umístěné logo. Zdůraznění pouze skutečně nápadných obslužných prvků, jinak jednoduchý geometrický tvar ve velmi důkladném provedení.


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.