logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hörmann na veletrhu BAU v Mnichově 17.- 22. 2011

Hörmann na veletrhu BAU 2011 představí revoluční zárubně DryFix pro vícefunkční dveře, průmyslová vrata ALR Vitraplan a ASR, nové bočnice a nadsvětlíky pro vchodové dveře ThermoPro.

Zajímáte se o novinky v oblasti garážových vrat? Pak byste měli od 17. do 22. ledna 2011 navštívit tradiční stavební veletrh BAU v Mnichově. Společnost Hörmann, přední dodavatel garážových a průmyslových vrat, pohonů, dveří a zárubní, zde představí například revoluční zárubně DryFix, díky kterým lze dveře namontovat bez čekání na zaschnutí malty. Spolu s tím uvidíte i spoustu dalších novinek.

Firma Hörmann v roce 2010 slavila jubileum 75 let od vzniku společnosti. Na počest tohoto výročí bude na veletrhu vylosováno 75 účastníků, kteří vyhrají garážová vrata. Stánek společnosti můžete navštívit v hale B3 – 302.

V expozici společnosti Hörmann, která se bude prezentovat na 1 350 m2, tj. o třetinu větší ploše než v roce 2009, se seznámíte se zárubněmi DryFix pro vícefunkční dveře Hörmann. Jejich výplň tvoří minerální vata. Nově vyvinuté diagonální uchycení zkrátí čas montáže na polovinu. Zájemci o tuto technologii tedy již nebudou muset čekat na zdlouhavé schnutí malty, ale můžou ocelové dveře ihned zabudovat. Nouze nebude ani o další nové výrobky. Spatříte zde průmyslová vrata ALR Vitraplan a ASR, která získala ocenění red dot award. Prohlédnout si můžete i nové bočnice a nadsvětlíky pro vchodové dveře ThermoPro.


Hörmann na veletrhu

Více informací na www.hormann.cz.


Hörmann Česká republika s.r.o.
logo Hörmann Česká republika s.r.o.

Rodinný podnik Hörmann je předním světovým výrobcem dveří a vrat. Od svého založení v roce 1935 společnost vyrobila a na celém světě prodala více než 15 milionů vrat. V České republice působí od roku 1997 a v roce 2023 dosáhla na tuzemském trhu obratu ve ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.