logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ministerstvo životního prostředí plánuje další vlnu dotačního programu Dešťovka

V první vlně programu Dešťovka byly během necelých prvních dvou dnů podány žádosti za 100 miliónů Kč a ministerstvo slibuje ještě do léta připravit další vlnu programu.

Největší zájem byl o dotované systémy na dešťovou vodu určenou pro splachování a současně zalévání zahrady, o které mohli žádat lidé z celé České republiky nikoli jen z oblastí postižených suchem.

V rámci tohoto programu mohli majitelé rodinných a bytových domů žádat o dotaci na nádrže na dešťovou vodu pro využívání dešťové vody v domácnosti a na zahradě.

Připravte se na druhou vlnu dotací. Pro orientační návrh lze využít náš online kalkulátor, který navrhne ideální velikost nádrže a je schopen zohlednit i některé složitější hydrogeologické podmínky. Nicméně pro konkrétní řešení doporučujeme konzultaci s odborníkem, který Vám zpracuje návrh přímo pro Váš dům a pozemek. To můžete udělat napřímo, nebo také prostřednictvím projektanta, který tuto konzultaci provede a Vám do projektu navrhne již konkrétní řešení.

Odborný posudek (Dešťovka) jsme schopni zpracovat na nádrže a příslušenství z našeho sortimentu (nádrže Cristall, Columbus, Columbus XL a Li-Lo). Poplatek činí 7000,- Kč včetně DPH. Při nákupu sestavy (nádrž s kopulí, filtrace, čerpadlo), bude po předložení faktury za posudek poskytnuta sleva ve výši 5 000,- Kč včetně DPH.

Více o dotacích a nádržích na www.destovavoda.cz


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.