logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Design KONE zvítězil na největší světové soutěži

Společnost KONE se může pyšnit dalším oceněním. Tentokrát za unikátní moderní design turniketu KONE Turnstile 100.

Reklama

Ocenění Produktový design 2015 vyhlásila organizace Red Dot Award a dala tak punc kvalitní a inovační síly. Oceněný turniket nastavuje nový standard nejen po vizuální stránce, ale také s ohledem na větší bezpečnost a pohodlí. KONE Turnstile 100 je odpovědí na stále větší potřebu plynulého pohybu lidí od vchodu na požadované místo v budově.

Jedinečný vzhled předčil tisíce jiných

Letos o post Produktový design 2015 bojovalo téměř 4 928 návrhů z 56 zemí světa. I v tomto tvrdém konkurenčním boji však KONE nakonec uspělo. V minulosti byla společnost oceněna Red Dot Award také v letech 2012 a 2014. Soutěž je přitom největším a neuznávanějším utkáním na poli produktového designu na celém světě.

"Jsme opravdu rádi za toto ocenění. Kombinace funkčnosti a designu je nesmírně důležitý faktor při výrobě všech našich produktů,“ přiznává vedoucí KONE Door Business Antti Ruutu. „Chtěli jsme navrhnout inteligentní a stylový turniket, který umožňuje lidem intuitivní pohyb po vstupní hale od okamžiku, kdy do ní vejdou," vysvětluje Ruutu.

Bezpečnost až na prvním místě

Unikátní a moderní design promítá KONE do všech výrobků. Ať už se jedná o výtahy, eskalátory nebo automatické dveře. První i poslední věcí, kterou v budově vidíme, jsou právě dveře. KONE se proto snaží, aby v návštěvnících zanechaly silný a co nejpříjemnější dojem. Široká škála flexibilních řešení designu lineárně posuvných dveří pomohou zachovat image budovy.

Nejdůležitější je ale bezpečnost, a proto všechny produkty KONE vždy splňují příslušné bezpečnostní normy a kodexy. Po celou dobu životnosti zařízení navíc poskytuje firma profesionální rady a podporu – od návrhů a plánování přes realizaci až po servis.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.