logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

20 let společnosti Beta Control

14. února 2014 oslavila firma Beta Control spolu se zaměstnanci a obchodními partnery společnosti 20. výročí od svého založení. Jakých úspěchů tedy firma za 20 let dosáhla?

Reklama

Historii společnosti Beta Control můžeme datovat od 18. 2. 1994. V tento den šest společníků – Jaroslav Dvořák, Hubert Koželuha, Tomáš Staněk, Radovan Přikryl, Petr Složil a Jindřich Jeřábek – společnost založili a od 1. března téhož roku zahájili její činnost.

Od roku 1995 se společnost Beta Control začala zabývat vývojem a dodávkami elektronických řídicích systémů pro výtahy. Dodnes používaným systémem je VTA-971. Rokem 2005 zahajuje společnost dodávku nové řídicí jednotky Kk-Webmon pro výtahy, který zajišťuje komunikaci mezi výtahovou kabinou a servisním centrem. Tato řídicí jednotka se dále využívá pro řízení technologií v systému produktů a služeb s názvem Bezpečný dům, který představuje unikátní stavebnicový systém ochrany zdraví a majetku obyvatel bytových domů.
V roce 2013 byl spuštěn prodej nového systému pro řízení výtahů BC-ELA.
Mezi lety 2006 - 2013 společnost Beta Control byla řešitelem projektu “Jak to dělají jinde“ , který je zaměřen na rekonstrukce a revitalizace bytových domů.

Můžeme si tedy přát, aby i v následujících letech společnost Beta Control měla mnoho spokojených zaměstnanců a zákazníků a aby byla dál centrem inovativních nápadů.

20 let společnosti Beta Control
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.