logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Komplexní činnost v oblasti zdvihacích zařízení

LIFTCOMP a.s. je ryze česká výtahová společnost s 20-letou tradicí, která nabízí projekci, výrobu, montáž i servis, prodej výtahů a plošin a výrobu ocelových konstrukcí. NOVINKA - CERTIFIKÁT - ENERGETICKY ÚSPORNÝ VÝTAH.

Reklama

NOVINKA - CERTIFIKÁT - ENERGETICKY ÚSPORNÝ VÝTAH

Energetický úsporný výtah naši společnosti získal energetické osvědčení o spotřebě elektrické energie a byl zařazen do třídy energetické účinnosti "A".
Tímto certifikátem můžeme jednoznačně prokázat, že naše výtahy splňují nejpřísnější kritéria dle Evropské normy VDI 4707.


LIFTCOMP a.s. - energeticky úsporný výtah:
zvýhodněná nabídky bezpřevodového stroje ZIEHL-ABEGG

Modernizace výtahů


LIFTCOMP - modernizace výtahů

Naše společnost je připravena poskytnout Vám velice kvalitní a individuální přístup a služby při řešení problému s Vaším výtahem. Většina našich pracovníků má kromě svých dlouholetých odborných zkušeností ve výtahovém oboru i zkušenost normálních uživatelů výtahů žijících v obytných domech bytových družstev nebo jiných majitelů domů a dovedou posoudit problém „co s výtahem“ ve všech souvislostech, tedy i z optimálního ekonomického hlediska uživatelů, kteří se musí bezprostředně finančně podílet na jakékoliv změně výtahu.

Nabízíme Vám

  • bezplatnou poradenskou činnost při navrhování výměn stávajících výtahů,
  • bezplatnou prohlídku Vašeho výtahu revizním technikem naší společnosti,
  • zpracování konkrétní cenové nabídky, ve které Vám přesně stanovíme cenu a přesně specifikujeme veškeré služby, které za Vás zajistíme v případě realizace formou „na klíč“.
  • Nedílnou součástí je zajištění statického výpočtu a požárně bezpečnostního řešení včetně vyjádření hasičského záchranného sboru.
  • Nedílnou součástí je zajištění statického výpočtu a požárně bezpečnostního řešení včetně vyjádření hasičského záchranného sboru.
  • Samozřejmostí je i následné vyřízení stavebního povolení nebo ohlášení na místně příslušném úřadě.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.