logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nový web supafil.cz radí, jak správně zateplit dům

Lídr na trhu v oblasti minerálních izolací, Knauf Insulation, spouští nový web. Na www.supafil.cz najdou uživatelé informace o zateplení foukanou vatou. Realizaci si skrze web mohou navíc rovnou jednoduše a na míru svých představ objednat.

Nový produktový web je určen koncovým zákazníkům. Názvem odkazuje na oblíbený izolační produkt. Supafil Loft je foukaná izolace z minerální vlny bez obsahu pojiva. Tento druh zateplení je velmi oblíbený především díky svému jedinečnému skupenství. Sypký izolační materiál se dostane do všech prostor a celá montáž navíc nemusí trvat ani jeden den.

Na webu www.supafil.cz se čtenáři dočtou o oblastech použití izolace nebo o samotných výhodách Supafilu. Zboží si pak můžou hned i objednat včetně práce realizační firmy. Pokud tak plánují rekonstrukci nebo třeba zateplení půdy, není problém se spojit přímo s odborníky z Knauf Insulation a vše na míru domluvit.

Na webu jsou vyobrazené i zdokumentované realizace již zateplených objektů, mezi které patří například Nové proboštství na Pražském hradě nebo Gymnázium Josefa Kainara. Nechybí informace o možnostech a nárocích na dotaci.


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.