logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

TIPY NA STÁNKY – FOR ARCH Praha 2022

Přehled zajímavostí vybírá z nabídky stánků veletrhu FOR ARCH 2022. Pomáhá nasměrovat kroky návštěvníků a stručně informuje o novinkách ty, kdo se na veletrh nedostanou. Veletrh FOR ARCH se koná na výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany ve dnech 20.–24. září 2022.

Reklama

NOVINKY společnosti A-INVENT s.r.o. na veletrhu FOR ARCH
Přijďte se podívat na nové podzemní nádrže na dešťovou vodu 4RAIN na veletrhu FOR ARCH – Aliaxis Česká republika s.r.o.
Originální černobílé kombinace dveří a kování od DOORNITE (dříve MASONITE) na veletrhu For Arch
Společnost Družstevní závody Dražice s.r.o., tradiční výrobce ohřívačů vody na 33. ročníku veletrhu FOR ARCH
FENIX Jeseník – výrobce topných systémů a akumulačních stanic
Na veletrhu FOR ARCH se představí skupina HELUZ GROUP
JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.
Vchodový systém LIBERTY od JAP FUTURE – evropské unikum
Kermi nabízí kompletní program pro novostavby i rekonstrukce
Dům jedním tahem přiveze na FOR ARCH celou vesničku
Fotovoltaické elektrárny nové generace – skupina SOLIDSUN
S-Power Energies na veletrhu FOR ARCH 2022 – střešní fotovoltaiky pro rodiny i firmy, baterie, kombinace s tepelnými čerpadly a nabíjecí wallboxy
V-systém elektro s.r.o.
Navštivte expozici Wienerberger na stavebním veletrhu FOR ARCH 2022 a prohlédněte si novinku na trhu – fotovoltaické moduly!
Xella představí na veletrhu FOR ARCH 2022 kompletní sortiment značek Ytong, Silka a Multipor
Zehnder Group – Designové koupelnové a bytové radiátory, komfortní větrání s rekuperací tepla



ainvent-logo

NOVINKY společnosti A-INVENT s.r.o. na veletrhu FOR ARCH

A - INVENT s.r.o.
Hala 5, stánek B23

Společnost A-INVENT s.r.o. je velice ráda, že se opět může účastnit veletrhů a znovu osobně prezentovat produkty značky inVENTer®. Proto se na Vás těší již za několik dní na veletrhu FOR ARCH v Praze, kde bude například prezentován větrací systém s vyústěním do špalety okna Corner nebo s ukončením Nordic pomocí úzké mřížky určené pro zateplené budovy, dále bude prezentován nový typ ovládání větracích systémů inVENTer®.

Díky vlastní nezávislé síti pro bezdrátovou komunikaci není již zapotřebí složitého kabelového propojení jednotlivých větracích přístrojů. U inVENTeru® stále platí kvalita německého produktu a 100 % originalita.

Jestli se chcete dozvědět více o těchto zajímavých novinkách, navštivte veletrh FOR ARCH v Praze v hale 5 stánek B23 v termínu od 20.9. do 24.9. 2022 – team inVENTer se na Vás bude těšit.




 


aliaxis-logo

Přijďte se podívat na nové podzemní nádrže na dešťovou vodu 4RAIN na veletrhu FOR ARCH

Aliaxis Česká republika s.r.o.
Hala 2, stánek C12

Řadu Garantia jsme letos rozšířili také o ekonomickou řadu nádrží do zelené plochy 4rain od stejného výrobce.

Navrhneme řešení přímo pro Vás, nakoupíte se slevou a ke každé objednané podzemní nádrži Vám dáme ponorné čerpadlo zdarma.

Nově již pod značkou Aliaxis Vás zveme na náš stánek 2C12 v hale 2, kde i letos vystavujeme samonosné monolitické nádrže Columbus a Li-Lo pro využívání dešťové vody na zahradě i v domácnosti. Letos navíc na stánku představujeme nové nádrže ekonomické řady 4rain. Tyto nádrže jsou kvalitní samonosné nádrže monolitické konstrukce, které se instalují do nezámrzné hloubky a není potřeba je obetonovávat. Jsou určené pro zelené nepojezdové plochy a představují ekonomickou variantu k nádržím Garantia od totožného výrobce, taktéž určenou k celoročnímu využívání dešťové vody na zahradě i v domě. Na stánku vystavíme nádrž Mono, která se dodává v objemu 3 000, 4 000, 5 000 a 6 800 l. Na videu a v materiálech Vám představíme i novou plochou nádrž Flat do zelené plochy dodávanou v objemu 1 500, 3 000 a 5 000. Ta je určena k instalaci v lokalitách s nemožností hlubšího výkopu.

Kromě nádrží si budete moci prohlédnout i potřebné příslušenství a naši technici Vám rádi s celou konkrétní sestavou poradí a přímo na stánku spočítají potřebnou velikost nádrže. V případě, že byste chtěli na vybrané řešení využít dotačního programu Dešťovka, poradíme Vám také jak na to. Na videu si budete moci prohlédnout montáž nádrže a dozvíte se, jak nádrž také správně udržovat.

Na veletrhu můžete nádrž i příslušenství nakoupit s veletržní slevou 10 %, nebo se zaregistrovat pro následnou dodatečnou slevu, která bude se získaným heslem platná po zbytek roku. Současně při objednání podzemní nádrže přímo na veletrhu od nás kromě slevy 10 % dostanete také ponorné čerpadlo zdarma.




 


doornite-logo

Originální černobílé kombinace dveří a kování od DOORNITE (dříve MASONITE) na veletrhu For Arch

DOORNITE s.r.o.
Hala 3, stánek A07

Největší výrobce interiérových dveří v ČR, společnost DOORNITE s.r.o., představí na veletrhu For Arch kombinace dveří a kování v populárním černobílém provedení, zbrusu novou kliku BÁRA přihlášenou do soutěže Grand Prix 2022, nový posuvný komplet – ALU garnýž a protipožární systém COMPACT LINE s bezfalcovými dveřmi.

Naši řadu třikrát lakovaných bílých dveří CLARA doplňujeme o nové designové prvky, jako je například nová klika BÁRA se sametově jemným povrchem,“ komentuje Ing. David Krubner, obchodní a marketingový ředitel, a doplňuje: „Během posledního roku jsme se zaměřili na inovace nejen v oblasti designu, ale i zavedení nových produktových řad interiérových dveří a posuvů.

Kování je nedílnou součástí dveří a svým provedením hraje důležitou roli v konečném designu. V detailu je skrytý „ďábel“ a detailem u dveří je kování. Ve spolupráci s designérem Romanem Ulichem jsme pro dveře DOORNITE vytvořili z detailu skutečný šperk – novou kliku BÁRA. Toto výjimečné kování má rafinovaný design, špičkovou ergonomii a titanový povrch aplikovaný vysoce kvalitní povrchovou úpravou. Kliku se sametově jemným dotekem a komfortním užíváním si mohou zákazníci vybrat v provedení nerez, metalické černé nebo bílé barvě.

Nově bude představen posuvný komplet pod názvem ALU garnýž, který vychází z klasického garnýžového systému, ovšem v designově čistší verzi a také s jednodušší montáží. Hliníková posuvná lišta s integrovanou kolejnicí je k dispozici ve vzhledu nerezu nebo černého grafitu.

Nová řada COMPACT LINE reprezentuje sadu kompaktních ocelových bezfalcových zárubní, které jsou dvoudílné a určené pro dodatečnou montáž. Dveře DOORNITE s těmito zárubněmi je možné instalovat i do tenkých sádrokartonových příček v tloušťce již od 100 mm i ve variantě s 30minutovou požární odolností.

Expozice DOORNITE s r.o., hala č. 3, stánek č. A07 v termínu 20.–24. 9., PVA Letňany, Praha.

Protipožární systém COMPACT LINE s bezfalcovými dveřmi DOORNITE
Protipožární systém COMPACT LINE s bezfalcovými dveřmi DOORNITE
Nová klika BÁRA s titanovou povrchovou úpravou v metalicky černé barvě (DOORNITE)
Nová klika BÁRA s titanovou povrchovou úpravou v metalicky černé barvě (DOORNITE)

 


dzd-logo

Společnost Družstevní závody Dražice s.r.o., tradiční výrobce ohřívačů vody, Vás srdečně zve na 33. ročník veletrhu FOR ARCH

DRUŽSTEVNÍ ZÁVODY DRAŽICE - strojírna, s. r. o.
Hala 5, stánek C08

Naši zkušení zaměstnanci zde odborné i laické veřejnosti představí udržitelná řešení z oblasti ohřívačů vody, fotovoltaických systémů a tepelných čerpadel i jejich kombinaci. Budeme zde pro Vás vystavovat nejen novinky v sortimentu – za zmínku stojí především novinky z oblasti fotovoltaických řešení a naši kolegové jsou připraveni zodpovědět Vám veškeré dotazy.

Přijďte za námi ve dnech 20.–24. září 2022 na výstaviště v pražských Letňanech ke stánku 5C08 v hale č. 5..
Těšíme se na Vás a věříme, že si z veletrhu odnesete mnoho podnětných informací, které pro Vás budou užitečnou inspirací.




 


fenix-logo

FENIX Jeseník – výrobce topných systémů a akumulačních stanic

FENIX Trading s.r.o.
Hala 5, stánek D07

Nová divize skupiny FENIX, zabývající se vývojem a výrobou autonomních energetických stanic, vznikla v roce 2016 založením technologické společnosti AERS. Tradiční systémy elektrického sálavého vytápění, kterým se FENIX věnuje již 32 let, tak byly rozšířeny o nový obor, zabývající se aktivním řízením spotřeby elektrické energie. Tyto technologie se jevily jako ideální doplněk k systému elektrického vytápění. Energetická krize, se kterou se v současnosti potýká celé evropské společenství, však dala tomuto oboru úplně nový význam.


Pokud Vás zajímají systémy domácích bateriových úložišť, které kromě ukládání energie z FVE umí i aktivně hospodařit s energií, přijďte se podívat na naše domácí energetické stanice HES. Tyto stanice jsou unikátní vysokou kapacitou úložiště 41 kWh při rozměru stanice 0,6 × 0,6 × 1,9 m, schopností aktivně a zcela autonomně nakupovat a prodávat elektřinu do sítě dle aktuálních velkoobchodní cen a v neposlední řadě například predikovat množství vyrobené elektřiny z FVE v příštích hodinách a tomu přizpůsobit stav nabíjení či prodeje elektřiny.

Využijte naši pozvánku a získejte elektronickou vstupenku zdarma. Těšíme se na Vaši návštěvu!

 


heluz-logo

Na veletrhu FOR ARCH se představí skupina HELUZ GROUP

HELUZ GROUP
Hala 2, stánek B08

Skupina HELUZ GROUP poprvé představí na největším stavebním veletrhu v Česku FOR ARCH dvě své společnosti. HELUZ cihlářský průmysl – výrobce kompletního cihelného systému a HELUZ IZOS – výrobce izolačních skel. Jak úspěšně a rychle zrealizovat úsporný dům představí expozice HELUZ GROUP koncipovaná jako průvodce vysněnou stavbou. Těšit se můžete na interaktivní prvky a produkty vystavené přímo na místě.

Kdy: 20.–24. 9. 2022
Kde: Veletrh FOR ARCH v pražských Letňanech
Stánek: 2B08

HELUZ cihlářský průmysl, v.o.s., představí na veletrhu FOR ARCH nový komínový komplet HELUZ SMART, který vyniká praktickými rozměry a velmi jednoduchou instalací. Komplet se skládá z jednodílné keramické tvárnice a již z výroby izolované izostatické vložky. Díky tomu je montáž opravdu rychlá a bezpečná. Půdorysný rozměr je pouhých 32×32 centimetrů, což z komínu činí optimální řešení pro domy s nedostatkem místa.

Přímo na stánku bude kabina, která demonstruje službu HELUZ Blower door test. Jedná se o zkoušku průvzdušnosti obálky budovy, jejíž protokol se připojuje jako povinný doklad pro uznání dotace Nová zelená úsporám. Samotné měření spočívá v osazení ventilátoru do otvoru v obvodovém plášti budovy, aby střídavě vytvářel podtlak a přetlak v interiéru. Na základě měřeného průtoku vzduchu se stanoví, jaká je vzduchotěsnost obálky budovy.

Z produktů HELUZ budou prezentovány zejména cihelné bloky pro jednovrstvé zdění bez nutnosti dodatečného zateplení z řady HELUZ FAMILYHELUZ FAMILY 2in1. Dále doplňkové prvky pro řešení konstrukčních detailů, které se starají o dokonalé tepelněizolační parametry stavby. Pro tepelnou pohodu v domě je důležitá rovněž venkovní stínicí technika, na niž HELUZ vyvinul překlad HELUZ FAMILY 3in1. Jeho největší předností je usnadnění rozhodovacího procesu staviteli, protože jej lze osadit roletami, žaluziemi nebo screeny nejen při stavbě domu, ale kdykoli v průběhu jeho užívání. Na expozici nebudou chybět ani akustické cihly HELUZ AKU KOMPAKT 21 a HELUZ AKU Z, které přispívají ke stále důležitějšímu akustickému komfortu a další produkty pro hrubou stavbu. Návštěvníci si budou moci všechny produkty fyzicky prohlédnout.

Loňská akvizice skupiny IZOS – výrobce izolačních skel – se na stánku HELUZ GROUP představí poprvé. Cílem expozice je ukázat jak širokou nabídku zasklení, tak význam správně zvolených skel pro energetickou bilanci celé budovy. Podíl stavebních otvorů, zejména oken, v tzv. obálce domu roste a tím i jejich vliv na spotřebu energie stavby. HELUZ IZOS představí kromě běžných dvoj- a trojskel i produkty, které pracují se slunečním zářením. Právě slunce je nejlevnějším zdrojem tepelné energie a vhodně zvolená okna umožňují tuto energii čerpat. Pro tepelné zisky ze slunečního záření vznikla řada IZOS ENERGY+. Pokud je naopak potřeba ochránit interiér před přehříváním, je vhodné zasklení z řady IZOS SHADOW. Na stánku jsou ukázány rovněž příklady celoplošného potisku velkoplošných skel s vysokým rozlišením.

Jedná se o ty nejzásadnější prvky, které jsou součástí uceleného systému HELUZ GROUP, jenž umožňuje investorům postavit celý dům. Expozice současně poskytne informace i odborníkům, zejména projektantům. Těm nabídne množství nástrojů jako Selektor konstrukcí, nově i Selektor detailů a dalších služeb, které jim ulehčí projektování.

Na stánku se na vás těší obchodní zástupci i techničtí poradci, kteří vás provedou expozicemi a zodpoví všechny dotazy.


 


jablotron-logo

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.
Hala 5, stánek B08

Třicátý třetí ročník veletrhu FOR ARCH se pomalu blíží a chybět na něm letos nebudeme ani my. Poznačte si v kalendáři termín 20.–24. 9. 2022 a přijďte navštívit náš stánek v areálu PVA EXPO Praha Letňany.

Návštěvníkům chceme představit jednoduché a smysluplné řešení pro nízkoenergetické domy a přiblížit naše plány na následující rok. Není tajemstvím, že usilovně pracujeme na nové generaci tepelného čerpadla Ambienta W. Již nyní se můžete přihlásit do validačního programu a být tak mezi prvními, kdo bude moci bojler plně otestovat za zvýhodněnou cenu.

Systém 21

Ucelené řešení pro nízkoenergetické domy v podobě Systému 21, který se postará o větrání, chlazení, topení i ohřev teplé vody – pokryje tedy vše, co novostavba potřebuje pro své fungování. Systém 21 tvoří funkční celek českých výrobků, který zároveň zajistí tepelný komfort v průběhu celého roku s minimální spotřebou.

Těšíme se na vaši návštěvu, najdete nás v Hale 5, na stánku 5B08.

 


jap-logo

Vchodový systém LIBERTY od JAP FUTURE – evropské unikum

JAP FUTURE s.r.o.
Hala 3, stánek C05

Česká firma JAP FUTURE představí ve dnech 20.–24. 9. 2022 na veletrhu FOR ARCH NOVINKU – unikátní vchodový systém LIBERTY. Zveme všechny zájemce zejména z řad odborné veřejnosti do haly 3, stánek C05.

Toto komplexní řešení spojuje hned několik funkcí spjatých s užíváním domu. Vyzdvihujeme hlavně box na ukládání balíků bez přítomnosti majitele nemovitosti. Systém řeší i poštovní schránku, zvonek, vchodovou skrytou kameru, branku, kryt na popelnice, na elektrický nebo plynový rozvaděč a číslo popisné.

Vchodový systém LIBERTY vyniká bezbřehou variabilitou a přizpůsobivostí v mnoha ohledech. Obsahuje celkem deset modulů CLEANNY, PACK, RINGIE, FULL, SHIELD, ROOFY, GATIE, ENERGY, SINGIE a LABEL. Všechny jsou v jednotném designovém provedení a je možné je vyrobit ve více rozměrech. Moduly lze využít nezávisle na sobě nebo libovolně kombinovat podle individuálních potřeb dané stavby. Začlenění do prostoru je také volitelné, moduly mohou být umístěny solitérně a také jako součást oplocení.

CLEANNY – kryty na popelnice, GATIE – branka, RINGIE – zvonek, schránka, SIGNIE – číslo popisné
CLEANNY – kryty na popelnice, GATIE – branka, RINGIE – zvonek, schránka, SIGNIE – číslo popisné
PACK – box na ukládání balíků, ROOFY – stříška, schránka, zvonek
PACK – box na ukládání balíků, ROOFY – stříška, schránka, zvonek

 


kermi-logo

Kermi nabízí kompletní program pro novostavby i rekonstrukce

Kermi s.r.o.
infostolek Kermi na stánku CTI v hale 5, D 15

logo-kermi
Program pro novostavby i rekonstrukce zahrnuje:
  • desková otopná tělesa
  • designová a koupelnová otopná tělesa
  • konvektory
  • otopné stěny
  • plošné vytápění/chlazení Kermi x-net vč. regulace, ideální na propojení s tepelnými čerpadly
  • Novinkou je vysoce efektivní systém řízeného větrání, Kermi x-well.

Výrobky Kermi nabízí možnost přesného přizpůsobení prostorové situaci, tepelné potřebě a požadovanému tepelnému komfortu. Investice, která se rozhodně vyplatí.

NOVINKA: Kermi x-well větrání obytných místností

Pro správné komfortní větrání nabízí Kermi různé provedení a systémy větracích jednotek. Centrální větrací jednotky přesvědčí svojí maximální energetickou účinností a tichým provozem. V novostavbách jsou stále populárnějšími. Decentrální větrací jednotky nabízí plusové body zejména u rekonstrukcí, neboť není zapotřebí instalovat rozvody větracího potrubí.

Navštivte nás na stánku Cechu topenářů a instalatérů ČR, rádi Vám poradíme a zodpovíme Vaše dotazy.

Více informací také na www.kermi.cz

 


logo-liapor

Dům jedním tahem přiveze na FOR ARCH celou vesničku

LIAPOR Lias Vintířov - LSM, k.s.
Hala 2, stánek B12

Jako ve skutečnosti

Prostřednictvím virtuální reality se budou moci zájemci vydat na procházku krásnou vesničkou DJT na břehu jezera a prohlédnout si domy z aktuálního katalogu jako ve skutečnosti. U vybraných domů bude možné obdivovat nejen exteriér, ale především interiér. Díky tomu si zákazníci udělají lepší představu o velikosti, uspořádání a dispozičním řešení domů.

20 vylepšených typových domů

Nejen legislativa, ale také stále sílící nároky na snížení energetické náročnosti rodinných domů, které je v době extrémního zvyšování cen energií více než aktuální, vedla tým DJT k optimalizaci všech typových projektů. V nejnovějším katalogu tak můžete vybírat z 20 domů v nízkoenergetickém standardu. Jsou vybaveny řízeným větráním, zdroj vytápění je tepelné čerpadlo.

Kromě technických a technologických vylepšení proběhly další úpravy v typových projektech na základě nejčastěji poptávaných klientských změn a současných trendů bydlení. Byly to především dílčí úpravy dispozic, úpravy oken nebo příprava pro vzduchotechniku. Hlavním cílem bylo, aby projekty ve své „základní typové podobě“ vyhovovaly ještě většímu množství zákazníků bez nutnosti dalších změn. Nejen, že se tím výrazně zkrátí přípravná fáze výstavby, ale zákazníci také ušetří nemalé peníze za individuální úpravy projektu.

Typový projekt domu zdarma

Dům jedním tahem nabídne i na letošní FOR ARCHu zákazníkům typový projekt domu zdarma (včetně řemesel, v rozsahu pro stavební povolení). V rámci mimořádné nabídky mohou získat navíc také Průkaz energetické náročnosti budovy. Celkem tak ušetří 55.510 Kč.

Pouze pro návštěvníky FOR ARCHu

Letos bude na stánku Dům jedním tahem připravena mimořádná nabídka, a to příspěvek na přípravu stavby ve výši 50.000 Kč. Nebude chybět ani oblíbená nabídka typových projektů zdarma, včetně Průkazu energetické náročnosti budovy v hodnotě 55.660 Kč. Celkem i s příspěvkem na přípravu stavby ušetříte 105.660 Kč.

Více informací vám rádi sdělí obchodně-techničtí poradci DJT na stánku 2B12 v hale 2.

Všechny potřebné informace najdete také na webu www.dumjednimtahem.cz.


 


solidsun-logo

Fotovoltaické elektrárny nové generace

SOLIDSUN s.r.o.
Hala 5, stánek B09

Chcete vidět fotovoltaickou elektrárnu na vlastní oči? Máte možnost! Společnost SolidSun se jako každý rok bude účastnit veletrhu For Arch, kde si pro vás připravila model fotovoltaické elektrárny se všemi reálnými komponenty.

Přijďte si prohlédnout všechny součásti fotovoltaické elektrárny – jako by byly u vás doma. Zjistíte, kolik místa potřebuje střídač, jak vypadají baterie k FVE nebo jak je velký panel. Letošní výstava bude navíc obohacena o autonabíječku Wallbox Copper SB. Takže pokud uvažujete o pořízení FVE a do budoucna i elektromobilu, zjistíte, jak funguje jejich spojení.

Pokud chcete být částečně energeticky soběstační, neexistuje jednodušší řešení, než je pořízení vlastní elektrárny. A to té fotovoltaické. Fotovoltaika představuje nejsnadnější cestu, jak může vaše domácnost využívat obnovitelné zdroje energie.

Využijte proto příležitosti potkat se s námi osobně a prohlédnout si domácí fotovoltaickou elektrárnu přímo na místě. Naši odborníci vám představí řešení přímo pro váš dům. Zároveň se nás zeptáte na vše, co vás kolem fotovoltaiky zajímá.

Jsme zde pro vás ve všední dny od 10 do 18 hodin a v sobotu pak od 10 do 17 hodin. Stánek SolidSun najdete v hale číslo 5, v sektoru B, stánek č. 9.

Těšíme se na vás a věříme, že si náš stánek i celý veletrh For Arch užijete, jak se patří.


 


spower-logo

S-Power Energies na veletrhu FOR ARCH 2022 – střešní fotovoltaiky pro rodiny i firmy, baterie, kombinace s tepelnými čerpadly a nabíjecí wallboxy

S-Power Energies, s.r.o.
Hala 5, stánek B06

Zastavte se za námi na mezinárodním veletrhu FOR ARCH. Na našem stánku se vám během celého veletrhu bude věnovat 24 odborníků, kteří vám zdarma doporučí vhodný fotovoltaický systém pro váš dům nebo firmu.

Na 33. ročníku veletrhu jsme si pro váš nachystali funkční modely 3fázových fotovoltaických elektráren s bateriovými úložišti a také jejich kombinaci s tepelným čerpadlem vzduch-voda. Technologie si budete moci zblízka prohlédnout a vyzkoušet jejich ovládání. Dotazy vám na místě zodpoví náš tým technických konzultantů. Ukážeme vám také monitoring elektráren našich klientů v reálném čase – uvidíte, kolik elektrárny aktuálně vyrábí elektřiny a jak se v objektech zachází s přebytky energie. Pokud Vás bude zajímat reálný provoz tepelných čerpadel i ten vám ukážeme přes vzdálený přístup.

Pokud chcete zdarma navrhnout vhodné řešení pro váš dům nebo firmu a dozvědět se novinky ze světa fotovoltaiky nebo možnosti financování, navštivte náš stánek. Najdete nás v hale číslo 5, místo B6. Budeme se těšit!

Zastavte se za námi na konzultaci
Zastavte se za námi na konzultaci
Přijďte si prohlédnout tepelné čerpadlo iDM AERO ALM
Přijďte si prohlédnout tepelné čerpadlo iDM AERO ALM

S-Power Energies váš dům nebo firmu připojí ke slunci
S-Power Energies váš dům nebo firmu připojí ke slunci
 


logo-v-system

V-systém elektro s.r.o.
Hala 5, stánek C06

Vážení příznivci zdravého bydlení,

letos přinášíme na veletrh FOR ARCH jak zajímavé novinky, tak pozvánku a lístek zdarma ke stažení.

AKVIZICE SPOLEČNOSTI V-SYSTÉM ELEKTRO S.R.O.

Společnost V-systém elektro s.r.o., která se specializuje na udržitelná řešení v nízkoenergetických stavbách, se od 1. července letošního roku stala součástí Skupiny Saint-Gobain, lídra na globálním trhu stavebních materiálů. Skupina si od akvizice slibuje zejména rozšíření svého stávajícího portfolia o nová řešení, která zapadají do její dlouhodobé vize udržitelného stavebnictví. Pro V-systém elektro spojení představuje příležitost dalšího rozvoje a růstu v nadnárodním měřítku.

Více informací o akvizici

Získejte lístek na For Arch zdarma Snížení teploty a vliv na úspory
Naplánujte si účast na veletrhu FOR ARCH ve dnech 20.–24. 9. 2022 a přijďte k našemu stánku. Naši odborníci jsou připraveni pomoci s jakýmkoliv Vaším projektem. Zařídíme dodávku i montáž našich technologií, včetně PENB a dotace. Nejaktuálnější téma z oblasti vytápění je návrh nové vyhlášky Ministerstva průmyslu a obchodu (MPO) o snížení teploty vytápění místností v budovách v případě nouze. Také Vás v souvislosti s tím napadá mnoho dalších otázek?
Chci lístek zdarma Zjistěte více

 


wienerberger-logo

Navštivte expozici Wienerberger na stavebním veletrhu FOR ARCH 2022 a prohlédněte si novinku na trhu – fotovoltaické moduly!

Wienerberger s.r.o.
Hala 2, stánek A08

Společnost Wienerberger, největší výrobce pálených cihel Porotherm a keramické střešní krytiny Tondach, zve všechny investory, partnery i odbornou veřejnost na svou výstavní expozici v PVA Praha Expo – Letňany. Poznejte kompletní systém pro vás dům od jednoho výrobce v hale 2, sektoru A08.

Čekají na vás integrované fotovoltaické moduly a další novinky

V posledních měsících jsme vyvíjeli několik novinek, abychom vám stále přinášeli nejmodernější řešení v oblasti výstavby rodinného domu. Přijďte se podívat na naše fotovoltaické moduly WeVolt X-Tile, které se integrují mezi střešní krytinu. Nebudou chybět ani novinky z produktového portfolia Porotherm, např. naše eso v rukávu – víceúčelová cihla Porotherm 20 T Profi/Profi Dryfix, se kterou hraně zvládnete vnitřní příčky, věnec nebo novou garáž.

Poraďte se s našimi odborníky a získejte speciální akční nabídky

Využijte jedinečné příležitosti se potkat s našimi odborníky osobně na veletrhu a prohlédnout si výrobky přímo na místě. Kromě odborného poradenství vám rádi představí naše speciální akční nabídky z produktového portfolia zdicího systému Porotherm a střešní krytiny Tondach, které jsme připravili pouze pro návštěvníky veletrhu FOR ARCH 2022. Mimo slev se můžete těšit na hodnotné dárky ZDARMA pro vaši stavbu a prodloužený termín garance ceny a dodání našich materiálů.

Těšíme se na vás v hale 2, sektoru A08!







 


xella-logo

Xella představí na veletrhu FOR ARCH 2022 kompletní sortiment značek Ytong, Silka a Multipor

Xella CZ, s.r.o.
Hala 2, stánek A09

Společnost Xella se na 33. ročníku veletrhu FOR ARCH (20.–24. září 2022 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Praze-Letňanech) bude prezentovat na expozici A09 v hale 2. Odborné i laické veřejnosti představí kompletní sortiment pórobetonového stavebního systému Ytong, vápenopískových tvárnic Silka a tepelněizolačních desek Multipor.

K demonstraci prvků systému Ytong poslouží fragment i jednotlivé produkty, skladby zdiva, aplikované omítky, v neposlední řadě také předvádění správného zdění Ytong mistry. K promítání videí pracovních postupů i referenčních staveb bude sloužit na stánku LED panel velikosti 3,5×2 metry.

Chybět nebudou ani letošní novinky v sortimentu: inovovaná pórobetonová tvárnice YTONG Lambda YQ 500 mm PDK, se kterou může stavebník dosáhnout nejlepších parametrů obvodového zdiva v jedné vrstvě nebo nové dlouhé poloprefabrikované překlady v U-profilech Ytong. Obě novinky zrychlují stavbu a rezonují s aktuálními požadavky na energeticky maximálně úsporné bydlení. Téma energetické nezávislosti je ostatně jedním z nosných témat letošního veletrhu FOR ARCH.

Na stánku Xella budou rovněž předány diplomy a dárky studentům, kteří uspěli v letošní středoškolské soutěži.

V rámci výstavy proběhne vyhodnocení soutěže Grand Prix 2022, kam společnost Xella nominovala novinku – Multipor ExSal Therm – systém minerálních desek a malty pro sanaci vlhkého a zasoleného zdiva, zároveň s funkcí tepelné izolace.

Veletrh FOR ARCH se i v roce 2021 stal událostí roku ve svém oboru, loňský veletrh navštívilo téměř 34 tisíc lidí. Jsme přesvědčeni, že velkou návštěvnost bude mít i letošní ročník. Všichni zástupci společnosti Xella včetně obchodně-technických poradců se na veletrh těší a zvou všechny partnery a zájemce o moderní výstavbu k návštěvě expozice.


 


zehnder-logo

Zehnder Group – Designové koupelnové a bytové radiátory, komfortní větrání s rekuperací tepla

Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
Hala 5, stánek D06

Srdečně Vás zveme na náš stánek Zehnder na veletrhu For Arch, kde také letos představujeme efektivní řešení pro Váš domov i produktové novinky.

Zastavte se za námi a ověřte si, proč:

  • naše designové radiátory pro koupelny i obytné prostory přesvědčují nejen svou kvalitou, ale i dokonalou funkčností a atraktivním vzhledem
  • systémy komfortního větrání s rekuperací tepla Zehnder patří k nejlepším na trhu a díky kompletnímu modulárnímu systému získáte vše, co potřebujete pro větrání obytných prostor.

Designové radiátory

Rádi Vám představíme novou paletu barev Zehnder pro designové radiátory, která byla vyvinuta s důrazem na aktuální požadavky a nové trendy v oblasti bytového designu. Topná tělesa jsou k dispozici téměř v 50 barvách, chromovaném a nerezovém provedení.

Při výběru vhodného topného tělesa nelze přehlédnout kvalitu provedení a rozmanitost radiátoru Zehnder Charleston, který se hodí do každého interiéru a přesvědčuje svým transparentním vzhledem a nadčasovou elegancí. Originál mezi článkovými radiátory, který nestárne.

Řízené větrání s rekuperací tepla, chladu i vlhkosti

Instalace systému komfortního větrání s rekuperací tepla Zehnder vždy zásadně pomůže splnit zpřísněné požadavky na energetickou náročnost budov a v době rostoucích cen energií přispívá k úspoře nákladů. Řízené větrání zajišťuje nepřetržitý přívod čerstvého vzduchu, odvádí znečištěný, udržuje nízkou hladinu CO2 a zajišťuje tak maximální komfort bydlení.

Na stánku najdete tým odborníků, kteří Vám nejen poradí, ale mohou pro Vás také vytvořit konkrétní návrh řešení systému řízeného větrání. Desítky let zkušeností s vývojem, výrobou a kvalita našich produktů je podtržená možností získat prodlouženou 5-letou záruku na komplexní větrací systém, a to bez navýšení ceny.




Během veletrhu proběhne také vyhodnocení soutěže Grand Prix 2022, kam byla nominována naše produktová novinka Zehnder ComfoClime.

Zehnder ComfoClime – komfortně temperovaný čerstvý vzduch po celý rok

Nový klimatický modul Zehnder ComfoClime je určený pro dohřev, dochlazování a odvlhčování vzduchu v systému řízeného větrání s rekuperací tepla. Společně s komfortní větrací jednotkou Zehnder ComfoAir Q zabezpečuje v RD trvale čerstvý čistý vzduch s optimalizovanou teplotou. Využívá invertorovou technologii tepelného čerpadla vzduch-vzduch, energeticky efektivní. Přispívá k získání lepší kategorie PENB.


Těšíme se na osobní setkání s Vámi.

 

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.