logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Redakce TZB-info a ESTAV.cz se chystají na FOR ARCH 2018. Co pro vás připravily?

Jmenujme online studio, rozhovory s osobnostmi na aktuální témata v přímém přenosu, představení nové titulní strany TZB-info, odborné konference, právní poradna, informace k cenám energií… A máme pro vás i čestnou vstupenku.

Reklama

29. ročník největšího stavebního veletrhu v České republice začíná již zítra. Stánek TZB-info a ESTAV.cz letos najdete v hale I. pod číslem F 18.


Online zpravodajství

Aby vám nic podstatného neuteklo, můžete nejrychlejší zprávy z veletrhu sledovat v našem online zpravodajství na titulní straně TZB-info.

Online studio

Hlavní letošní novinkou bude online studio, kde budeme z veletrhu přenášet rozhovory s osobnostmi přímo na obrazovky počítačů a mobilů čtenářů TZB-info. Odkaz na rozhovory najdete na TZB-info v sekci online zpravodajství, kde také bude zveřejňován program nejbližších rozhovorů.


Jaký doprovodný program pořádáme na veletrhu FOR ARCH 2018?

Přednáška Jak bezpečněji bydlet – chytrá a bezpečná domácnost
  • Úterý 18. září od 14 do 16 hod. – Vstupní hala I, Konferenční centrum, sál 2
  • Program je určen pro širokou i odbornou veřejnost a pro všechny zájemce, kteří se zajímají o bezpečnost bytů, rodinných domů a o bezpečnost v bytových domech. Účastníci dostanou zdarma informační materiál, který popisuje kritické body bezpečnosti domu.
Konference Požární bezpečnost staveb
  • Čtvrtek 20. září od 10 do 17 hod. – Vstupní hala II, Kongresový sál
  • Přijďte si poslechnout problematiku a novinky k tématům: požární bezpečnost výškových budov a jejich odolnost v mimořádných situacích, požární bezpečnost a rizika větraných fasádních systémů, vliv materiálové skladby ETICS na požární bezpečnost budov, role města v otázkách požární bezpečnosti a prevence, reálné problémy při zásahu a preventivní opatření, aktuální úvahy nad větráním chráněných únikových a zásahových cest. Přihlášky a program.
Právní poradenství v oblasti staveb a uzavírání smluv
  • Středa 19. září od 10 do 17 hod. a pátek 21. září od 10 do 17 hod. – Hala 1 - F 18, stánek TZB-info a ESTAV.cz
  • Ve stavebně právní poradně ESTAV.cz můžete zdarma konzultovat své právní dotazy týkající se stavby a bydlení. Ohledně smluv na dodávky prací, servis, rekonstrukce apod. vám poradí JUDr. Petra Adámková, Ph.D. a Mgr. Radek Motzke.
Poradenské centrum: Ceny energií a dodavatelé
  • sobota 22. září od 10 do 17 hod. – Hala 1 - F 18, stánek TZB-info a ESTAV.cz
  • Analytik Kalkulátoru cen energií TZB-info, Ing. Jan Schindler, vám pomůže porovnat vaši cenu za elektřinu a plyn s ostatními nabídkami a poradí, jestli a jak se vám vyplatí změnit dodavatele. Přineste si fakturu a odneste si užitečné informace.
Příručka Jak koupit bydlení
  • Již čtvrté aktualizované vydání praktické příručky obsahuje cenné rady, jak správně postupovat při koupi vysněného bytu či domu. Tištěnou verzi Jak koupit bydlení si můžete vyzvednout na našem stánku v Hale 1 – F 18.

Tipy na stánky

FOR ARCH 2018 zabírá celé výstaviště v pražských Letňanech. Pro rychlejší orientaci vám přinášíme několik tipů na stánky, kde se zastavit za zajímavými novinkami.

Čestná vstupenka

Abyste mohli veletrh navštívit a zúčastnit se doprovodného programu, vytiskněte si ZDARMA čestnou vstupenku pro čtenáře TZB-info, najdete ji ZDE.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.