logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Veletrh FOR ARCH opět nabídne příležitost k navázání obchodních kontaktů na MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS 2017

V pořadí osmadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, který se uskuteční ve dnech 19. až 23. září v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech, i letos přinese velmi oblíbená a předem plánovaná dvoustranná obchodní jednání MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS 2017 (MBM) s bohatým doprovodným programem.

Velmi zajímavou akcí bude další ročník konference POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB, kde se budete moci seznámit s nejnovějšími oborovými trendy v požární bezpečnosti v oblasti technických zařízení budov a zazní exkluzivní přednáška o požární bezpečnosti nejvyšší dřevostavby na světě Treet v Bergenu, a to z úst hlavního projektmanažera developera.

Veletrh FOR ARCH 2017 bude mít i letos pro všechny zájemce z řad firem, nákupčích a odborníků z oblasti stavebnictví přichystán další ročník oblíbených dvoustranných obchodních jednání MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS. Zde budou moci přihlášení účastníci získávat nové kontakty na evropském trhu, navazovat partnerství se zahraničními společnostmi a rozšiřovat tak své působení do zahraničí. V rámci doprovodného programu jsou navíc připraveny bezplatné konzultace se zahraničními partnery sítě EEN, setkání s expertkou v oboru vysílání pracovníků do zahraničí a přeshraničního poskytování služeb ve stavebnictví a konzultace na téma Horizont 2020. Na přípravě pátého ročníku MBM se již tradičně podílí společnost ABF společně s Enterprise Europe Network (EEN) při Centru pro regionální rozvoj ČR. Hlavním zahraničním partnerem je Handwerkskammer Dresden.

Předem dohodnutá dvoustranná obchodní jednání se uskuteční v pátek 22. září a bude jim vyhrazen celý den. Jednotlivé schůzky trvají přibližně 20 minut, a bude proto dostatek času i k samotné prohlídce veletrhu. Oborové zaměření MBM 2017 se bude týkat například architektonických a designerských služeb, obkladačských, zednických a instalatérských prací, vytápění, stavby komínů, klimatizace, stavebních materiálů, přepravy a logistiky, inovací ve stavebnictví, udržitelné výstavby, ekologických budov a modernizace objektů včetně rekonstrukce památek. Přihlášku, za kterou není vybírán žádný registrační poplatek, je nutné podat nejpozději do 15. srpna na internetové stránce http://forarch2016.talkb2b.net/.

Loňského ročníku MBM se zúčastnilo celkem 121 firem z 12 zemí světa, včetně Německa, Slovinska, Polska, Itálie, Španělska a USA. V průběhu jednoho dne se uskutečnilo 386 schůzek, které vyústily v řadu úspěšně uzavřených smluv zejména z oboru elektroinstalací, pokládky podlah, zednických prací či instalace chladicích boxů. I letos se očekává velký zájem, zejména německých stavebních firem, o subdodavatelské práce českých podnikatelů a řemeslníků.

FOR ARCH 2016
FOR ARCH 2016

Klíčovým faktorem ve stavebnictví je také požární bezpečnost a tomuto tématu se proto bude věnovat ve čtvrtek 21. září 2017, v rámci doprovodného programu veletrhu FOR ARCH, druhý ročník konference POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB. Tuto konferenci organizuje TZB-info – největší stavební portál pro odborníky v ČR, a  bude zaměřena na aktuální trendy v požární bezpečnosti v oblasti technických zařízení budov i problematice dřevostaveb, kabelových rozvodů a požárně bezpečnostních zařízení v rámci únikových cest.

Veletrh nabídne spoustu zajímavých novinek z oboru stavebních materiálů, elektrotechniky, zabezpečení, vytápění, alternativních zdrojů energie, dřevostaveb a bazénů, saun & spa. Budete se zde například moci přesvědčit, že ČEZ vstoupil se svými zákazníky do 21. století. Důkazem jsou inovativní produkty a služby, které ohleduplněji využívají energie, zvyšují komfort zákazníků a šetří jejich výdaje. Příkladem je chytrý termostat tado°, který je schopen naučit se zvyky celé rodiny, nebo dodávka fotovoltaické elektrárny na klíč, včetně výhodného financování. Zároveň je připravena novinka v podobě TECHNOLOGICKÉHO FÓRA, kde již nyní byla spuštěna bezplatná registrace. Představíme též nový obor zaměřený na aktuální trendy a technologie v oblasti zabezpečovací techniky, systémů ochrany budov, bezpečnostních služeb a kybernetické ochrany.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.