logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

For Arch a For Therm 2015 zná vítěze cen Grand Prix a držitele čestných uznání

Také letos udělila odborná porota pět Grand Prix veletrhu For Arch. Ceny byly předány na galavečeru vystavovatelů. Dalších šest čestných uznání poroty firmy obdržely třetí den veletrhu. Mezi oceněnými byly pokročilé technologie pro vytápění, přípravu teplé vody, inovativní stavební výrobky i publikace pomáhající s výběrem při koupi nemovitosti.

Reklama

CENY GRAND PRIX 2015

ATTACK Heating CZ, s. r. o.

Za automatický litinový kotel ATTACK FD AUTOMAT na pevná paliva a pelety. Porota svůj výběr zhodnotila tvrzením, že se jedná o moderní plně automatizovaný zdroj tepla s vysokou účinností na spalování pelet a uhlí splňující podmínky kotlíkové dotace. Za pravdu jim dávají technické parametry kotle: účinnost 90,71 %, jednoduchá obsluha a údržba, splnění emisních limitů a moderní design.


kotel Attack FD Automat na tuhá paliva

CARETTA SPA CZ, s. r. o.

Za lázeňskou vanu Medico. Lázeňská vana v sobě spojuje svým technologickým zařízením a materiálovým provedením využití pro odpočinek i léčebné lázeňské programy. Inovativní je především její design od dvojice Katariny Brozmanové a Marka Hrebíka, kompozitní materiál a technologie MirkoSilk – miniaturní bublinky kyslíku kterými se voda ředí a dokáže tak dokonale čistit i póry kůže.


automatický litinový kotel ATTACK FD AUTOMAT na pevná paliva a pelety

lázeňská vana Medico

Wienerberger cihlářský průmysl, a. s.

Za Porotherm strop BN – keramický strop bez nadobetonávky. Inovativní řešení nosné stropní konstrukce pro svépomocnou výstavbu umožńující snížení konstrukční výšky, hmotnosti a pracnosti. Jedná se o princip stropů miako, ale jiný tvar vložek nepotřebuje betonování celoplošné, nýbrž se zalijí jen prostory mezi vložkami. Srovnání takové betonáže je jednodušší s nižší spotřebou betonu. Výhodou je, že není nutné lít celý strop najednou, postačí po částech – jednotlivých nosnících.

TOPINFO s. r. o.

Za Jak koupit bydlení – pomocník z portálu ESTAV.cz. Porota svůj výběr odůvodnila tvrzením, že příručka je praktická, zaměřená na laickou veřejnost, které přehledným způsobem poukáže na možná úskalí při nákupu nemovitosti. Příručku je možné si stáhnout zdarma, nebo prohlížet na internetu na portálu ESTAV.cz.


Jak koupit bydlení – pomocník z portálu ESTAV.cz

Porotherm strop BN – keramický strop bez nadobetonávky

Tepelná čerpadla AIT s. r. o.

Za alpha innotec SWC/SWCV kompaktní tepelná čerpadla země/voda. Jedná se o novou generaci tepelného čerpadla země/voda s plynulou regulací výkonu, vysokým topným faktorem a tichým chodem. Výhodou čerpadla je velký rozsah výkonu, ve kterém může pracovat. Tepelné čerpadlo je možné diagnostikovat a na dálku nastavit přes internet, což může značně usnadnit jeho servis odbornou firmou.


alpha innotec SWC/SWCV kompaktní tepelná čerpadla země/voda

ČESTNÁ UZNÁNÍ

CULATELO s. r. o. za čistírnu odpadních vod – Ecoflo s kompaktním biofiltrem. Tato čistírna může pracovat bez přívodu elektrické energie a nedělá ji problém ani nekontinuální provoz. Díky tomu je vhodná i pro objekty na víkendové či sezónní bydlení.

Družstevní závody Dražice – strojírna s. r. o. za OKHE SMART inteligentní ohřívač teplé vody. Chytrý systém ohřívače se postupně učí rodinný režim a v závislosti na levnějších tarifech proudu přizpůsobí optimálně ohřev tak, aby byl ekonomický a teplá voda byla připravena vždy v dostatečném množství.


čistírna odpadních vod – Ecoflo s kompaktním biofiltrem

OKHE SMART inteligentní ohřívač teplé vody

BERNDORF BÄDERBAU s.r.o. za uzávěr pro uzavírání stavebních a technologických otvorů, například k bazénovým kanálům apod. Zámek na uzavírání kanálu je patentovaná technologie.

H&M s. r. o. za bezrámové posuvné stěny SKY FRAME CLASSIC. Jedná se o elegantní řešení posuvných prosklených stěn se skrytými rámy a minimálními rozměry křídla.


uzávěr pro uzavírání stavebních a technologických otvorů

bezrámové posuvné stěny SKY FRAME CLASSIC

SILVEKO s. r. o. za špalíkové parketové lamely a nábytek do interiéru. Zajímavá a netradiční dřevěná podlahová krytina nabízí architektům neotřelý vzhled spojený s přírodním materiálem.

Stanley Black and Decker Czech Republic s. r. o. za sádrokartonářský šroubovák DEWALT DCF620 na 18 V, který značně urychluje montáž stěn suché výstavby.


špalíkové parketové lamely a nábytek do interiéru
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.