logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tipy na stánky FOR ARCH Praha 2013

Následující přehled zajímavostí vybírá z nabídky veletržních stánků letošního veletrhu FOR ARCH. Může směřovat jak kroky návštěvníků, tak může být alespoň stručnou informací o novinkách pro ty, kteří se na veletrh nedostanou.

Reklama

Veletrh FOR ARCH se koná na výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany ve dnech 17.–21. 9. 2013.

logo FOR ARCH

Na veletrh Vás zvou:

DANFOSS, s. r. o.: Přijdte nás navštívit na výstavu FOR ARCH
FENIX Jeseník – specialista na sálavé vytápění
Za FV THERM na FOR THERM do Letňan
GLYNWED představí některé produkty na konferenci o zásadách a opatřeních na stavbách v povodňových územích
Krbová kamna HAAS + SOHN Rukov, s.r.o.
Unikátní komín představí HELUZ na For Archu
Isover: Zveme Vás na FOR ARCH 2013
Navštivte expozici Pražské energetiky, a. s.
Společnost Regulus na veletrhu FOR THERM 2013
Výhody kompletní nabídky systémových komínů Schiedel
SLAVONA zve na FOR ARCH, představí zde své novinky
STIEBEL ELTRON spol. s r.o. na veletrhu FOR ARCH
Tepelná čerpadla Spirála na veletrhu FOR ARCH
Nová generace jednotek Ventbox – ThermWet s.r.o.


Další novinky z oboru:

KM Beta, a.s.: Nakupujte 60 dní jen za 60% ceny!
PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.



logo DANFOSS

Přijdte nás navštívit na výstavu FOR ARCH

DANFOSS, s. r. o.
Hala 4, stánek C10

Společnost Danfoss se zaměřuje na energeticky úsporné produkty, které jejich uživatelům maximálně šetří náklady a zajišťují velké úspory ve spotřebě energií. Na stavebním veletrhu FOR ARCH v pražských Letňanech vám představíme právě tyto produkty – elektrické podlahové vytápění DEVI. Navštivte nás na našem stánku – hala 4/stánek C10 a přesvědčte se sami.

Do objektů nízkoenergetického a pasivního standardu je třeba instalovat topný systém s optimálně vyváženou pořizovací cenou a provozními náklady na vytápění, pohodlím, údržbou a návratností investic. Dokonalé pohodlí a pocit teplé pohody je dán skutečností, že elektrické podlahové vytápění jako velkoplošný sálavý zdroj tepla zajistí ve srovnání s jinými topnými systémy naprosto optimální rozložení teploty v prostoru. Celý systém je velmi ekonomický – až 15% úspora energie, daná nižší potřebou tepla pro rovnoměrné zahřátí všech povrchů v místnosti. Systém je také velmi praktický – designovou čistotu interiéru a fantazii při rozmísťování nábytku nenaruší žádná topná tělesa a trubky v místnosti. Elektrické podlahové vytápění DEVI lze pokládat pod jakýkoliv druh certifikovaného podlahové krytiny – keramickou dlažbu, dřevěné nebo plastové povrchy (lamino), linolea a také textilní koberce. Termostaty DEVIreg™ se dvěma úrovněmi teploty pomohou i při zachování pohodlí šetřit další energii. Jsou zvláště důležité tam, kde je zvolen akumulační nebo přímotopný systém využívající nízký tarif elektřiny D45D nebo v případech, kdy je účelné snížit teplotu v době, kdy se místnost nevyužívá.

Více informaci: www.devi.cz

 


logo FENIX Trading

FENIX Jeseník – specialista na sálavé vytápění

FENIX Trading spol. s r.o.
Hala 7, stánek č. A 12

Český výrobce elektrických topných systémů, společnost FENIX Trading s.r.o., Vás srdečně zve k návštěvě své expozice na 24. mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH 2013 - hala 7, stánek č. A 12.

Na výstavě budou kromě tradičních topných systémů – podlahových topných rohoží ECOFLOOR®, topných folií ECOFILM® a sálavých systémů ECOSUN® – představeny i novinky v naší nabídce – terasové panely ECOSUN Terrace Heater, venkovní topné rohože SnowMat nebo nový stavebnicový systém bezdrátové centrální regulace


Na výrobu systémů elektrického vytápění – především sálavých panelů, podlahového a stropního vytápění – se specializujeme již od roku 1990. Za téměř čtvrtstoletí svého působení se nám podařilo prosadit nejen na českém trhu, ale také v téměř 60 zemích na dalších světových kontinentech – v Evropě, Asii, Austrálii, Severní i Jižní Americe. S jistou nadsázkou - Afrika a Grónsko jsou pro nás zatím obchodně bohužel neúspěšné.

Úspěch na světových trzích je podmíněn především vysokou kvalitou výrobků, profesionálním přístupem k zákazníkům a schopností pružně reagovat na jejich požadavky. Jsme ryze česká firma, která do své struktury postupně začlenila 5 výrobních společností v zahraničí – ve Skotsku, Francii, Španělsku a na Slovensku. Bude nám potěšením, navštívíte-li nás v naší expozici a v případě zájmu dáte přednost výrobkům od české společnosti.

 


logo FV Plast

Za FV THERM na FOR THERM do Letňan

FV Plast, a.s.
Hala 4, stánek B8

Jednoduchý a spolehlivý systém pro rozvody topení FV THERM bude hlavním tématem prezentace společnosti FV Plast na letošním veletrhu FOR THERM. V pořadí již 4. veletrh FOR THERM, který se uskuteční v rámci souboru podzimních stavebních veletrhů souběžně s 24. ročníkem mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, bude probíhat v Praze-Letňanech ve dnech 17.–21. září 2013.

Společnost FV Plast, a.s., český výrobce plastových systémů pro rozvody pitné vody a teplé užitkové vody, ústředního a podlahového vytápění, představila systém pro podlahové vytápění s názvem FV THERM širší veřejnosti už na loňském veletrhu, kde se prezentovala na venkovní ploše s mobilním výstavním stánkem. Letos se rozhodla výstavní plochu zdvojnásobit a přesunout pod střechu do haly 4. Návštěvníci ji najdou pod označením 4 B 8, tradičně v červeném provedení v barvě značky FV Plast.

Kromě působivého a neotřelého designu stánku zájemce jistě zaujme ukázka způsobu provedení podlahového vytápění, ať už potřebujete topení do bytu, do firmy či do rodinného domu. V případě zájmu budou k dispozici odborníci, kteří na místě poskytnou veškeré potřebné informace o systému FV THERM či dokonce navrhnou podlahové topení přímo k vám domů či do firmy.

FV THERM je jednoduchý a spolehlivý systém pro rozvody topení. Nabízí profesionální řešení s trvalou hodnotou. Ať už jde o novostavbu či rekonstrukci, podlahové vytápění nebo vytápění radiátory různých typů, FV THERM vyhovuje přesvědčivým způsobem rozličným požadavkům. Vysoce kvalitní zpracování všech komponent systému, trubek PE-RT, PE-Xa, systémových vrstvených desek EPS i PUR a příslušenství umožňuje instalaci kompletního systému plošného vytápění a chlazení FV THERM třemi jednoduchými pracovními kroky. Samozřejmostí je příprava na základě výpočtového programu při splnění všech platných předpisů, která je součástí servisu FV Plast.

Veletrh je možné navštívit od úterý do pátku od 10 do 18 hodin, v sobotu od 10 do 16 hodin. Bližší informace o sortimentu FV Plast jsou dostupné na webech www.fv-plast.cz a www.fv-therm.cz.

Těšíme se na setkání s Vámi.
Tým FV Plast

 


logo GLYNWED

GLYNWED představí některé produkty na konferenci o zásadách a opatřeních na stavbách v povodňových územích

GLYNWED s.r.o.
Hala xx, stánek yy

Společnost GLYNWED s.r.o. se zúčastní konference Zásady a opatření na stavbách v povodňových územích + realizace, která se uskuteční v rámci doprovodného programu 24. Mezinárodního stavebního veletrhu For Arch 2013 17. září. Pořadatelem této konference je ABF, a.s. a jejím cílem je přinést informace o prevenci před dalšími povodněmi a následném minimalizování škod. Úvod konference bude patřit především všeobecnému představení této problematiky, následně budou představeny možnosti protipovodňových a vsakovacích systémů či realizace budov vhodné do záplavových oblastí včetně produktů a řešení nabízených společností GLYNWED.

Mezi tyto produkty můžeme zařadit určitě zpětné kanalizační klapky, ale také decentrální řešení pro hospodaření s dešťovou vodou – vsakování, retenci i využívání dešťové vody.

Na konferenci vystoupí Ing. Ondřej Samek, který tato řešení představí a bude k dispozici pro dotazy jak ze strany projektantů a realizačních firem, tak také majitelů nemovitostí a drobných stavebníků.

Práce s kalkulátorem bude názorně představena na přednášce, takže každý účastník si bude moci vyzkoušet výpočet právě pro svůj dům a zahradu. Součástí přednášky bude také videoukázka instalace podzemní plastové nádrže.

Dvouklapkové zpětné klapky OTTIMA

 

Vsakovací bloky a tunely

Vsakovací tunel GARANTIAVsakovací blok GARANTIA RainBlocVsakovací blok GARANTIA EcoBloc
Vsakovací tunel GARANTIA, vsakovací blok GARANTIA RainBloc a vsakovací blok GARANTIA EcoBloc

Podzemní plastové akumulační nádrže pro využívání dešťové vody na zahradě i v domácnosti

 


logo HAAS + SOHN Rukov

Krbová kamna HAAS + SOHN Rukov, s.r.o.

HAAS + SOHN Rukov, s.r.o.
Hala 7, stánek B14

S podzimem začíná být aktuální téma vytápění. Pro pocit příjemného tepla ve Vašem interiéru je potřeba zvolit ten správný zdroj. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o., přední český výrobce krbových kamen a krbových vložek, leader na trhu kamen s výměníkem, toho o vytápění ví dost.

Zkušení odborníci z výrobní firmy Vám rádi poradí s výběrem vhodného topidla, ale i praktickými znalostmi např. se zatápěním v kamnech, zvolením optimálního chodu kamen či zodpoví otázky týkající se čištění.

Přesvědčte se a inspiraci získejte na veletrhu FOR ARCH a FOR THERM 2013. Těšit se můžete nejen na novinky pro nadcházející sezónu, ale i na oblíbené tradiční modely značky HAAS+SOHN. Stánek firmy HAAS+SOHN Rukov najdete v hale 7 B14. Těšíme se na Vaši návštěvu.


 


logo HELUZ

Unikátní komín představí HELUZ na For Archu

HELUZ cihlářský průmysl, v.o.s.
Hala 1, stánek B13

Nový komínový systém, který se jako jediný na českém trhu může honosit označením PW3G představí jeho výrobce, společnost HELUZ, na pražském veletrhu For Arch 2013. Spolu s dalšími produkty, především akustickými cihlami, si jej zájemci budou moci prohlédnout ve dnech 17.–21. září v pražských Letňanech.

Komín HELUZ IZOSTAT DUO se skládá z nových cihelných komínových tvarovek a osvědčených vysoce kvalitních tenkostěnných izostatických vložek. Označení PW3G udává záruku, že komín je vhodný i pro přetlakový (P) i pro mokrý provoz (W), lze jej použít pro všechny 3 typy paliv (pevná, kapalná i plynná) a je odolný proti vyhoření sazí (G). Komín je tedy naprosto univerzální, lze jej použít pro všechny typy provozů, a může k němu být připojen libovolný spotřebič. Je vhodný i pro novodobé kotle, které mají pro odvod spalin ventilátory a zároveň mají vyšší výstupní teplotu spalin než 200 °C, jako jsou např. kotle na biomasu a peletky. Komín nepotřebuje další tepelnou izolaci, díky tomu je levnější a jeho stavba rychlejší.

HELUZ AKU 17,5 MK je zvukověizolační cihla s maltovací kapsou určená pro nosné zvukověizolační zdivo. Její rozměry 375 × 175 × 238 mm a parametr RW = 53 dB ji předurčují pro stavbu bytových a rodinných domů, hotelů, nemocnic, škol či administrativních budov, kde jako jednovrstvá konstrukce při šířce zdiva 17,5 cm dosahuje unikátní hodnoty vážené vzduchové neprůzvučnosti. Při použití v sendviči v kombinaci s 5 cm minerální vaty je vhodná i pro řadové domy, kde uspoří až 10 cm místa oproti ostatním systémům a dosahuje hodnoty RW = 62 dB.

Kromě uvedených produktů se budou moci návštěvníci stánku HELUZ seznámit také s problematikou vlivu pálených cihel na životní prostředí. Společnost HELUZ si totiž jako první mezi výrobci pálených zdicích prvků v ČR nechala provést studii posouzení životního cyklu (tzv. studii LCA) svých výrobků a na jejím základě zpracovala pro své výrobky environmentální prohlášení o produktu (EPD). To je nezbytné pro environmentální certifikaci budov. Prohlášení i jeho ověření nezávislou certifikační autoritou Výzkumným ústavem pozemních staveb bude na stánku k dispozici.

Chybět nebudou ani jedinečné cihly HELUZ Family 2in1 s integrovanou izolací, které díky svým nejlepším tepelněizolačním parametrům na trhu nasbíraly ocenění ze všech hlavních stavebních veletrhů. Zájemci se budou moci také seznámit s průběhem výstavby prvního pasivního domu v ČR postaveného z jednovrstvého cihelného zdiva bez dodatečného zateplení, shlédnout ukázky zdění z broušených cihel a získat slevu na nákup materiálu na hrubou stavbu. Stánek společnosti HELUZ naleznou návštěvníci v hale 1 pod číslem B 13.

 


logo Isover

Zveme Vás na FOR ARCH 2013

Divize Isover Saint-Gobain Construction Products CZ a.s.
Hala 1, stánek 1A13

Zveme Vás na 24. mezinárodní stavební veletrh, který se bude konat 17.–21. 9. 2013 na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech. Souběžně budou probíhat ještě veletrhy: FOR THERM (4. veletrh vytápění, alternativních zdrojů), FOR WOOD (8. veletrh dřevostaveb a využití dřeva pro stavbu), BAZÉNY (8. mezinárodní veletrh bazénů, bazénových technologií a saun), FOR WASTE (8. veletrh nakládání s odpady, recyklace, čištění a ekologie), FS DAYS (5. ročník mezinárodního veletrhu nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb).

Ve všední dny můžete veletrh navštívit od 10:00 do 18:00, v sobotu do 16:00 hodin.

Stánek Isoveru naleznete v Hale č. 1, číslo stánku 1A13. Každý den vždy v 11:00, 12:30, 14:00 a v 15:30 budete mít možnost soutěžit o 20 m3 izolace Isover. Vytiskněte si vstupenku ZDARMA.

Těšíme se na Vás.

 


logo Pražská energetika

Navštivte expozici Pražské energetiky, a. s.

Pražská energetika, a. s.
Hala 4, sektor B, stánek 7

Přijďte ochutnat osvěžující ovocné a zeleninové šťávy z vítězných odšťavovačů, které jsme otestovali ve spolupráci s deníkem MF DNES.
Představíme vám také zvýhodněnou nabídku bojlerů a akumulačních kamen a další služby.
Odborní poradci jsou připraveni odpovědět na vaše dotazy.

 


logo REGULUS

Společnost Regulus na veletrhu FOR THERM 2013

REGULUS spol. s r. o.
Hala 4, stánek C12

Navštivte stánek společnosti Regulus v hale 4 – C12 na veletrhu FOR THERM 2013 ve dnech 17.–21. 9. 2013 na výstavišti v Praze Letňanech společně se stavebním veletrhem FOR ARCH.

Generálním partnerem letošního ročníku veletrhu je dotační program Nová zelená úsporám 2013.

Společnost Regulus, specialista na využití obnovitelných zdrojů energie, svůj stánek zaměří především na možnosti čerpání dotací z programu NZU2013 na výrobky Regulus. Podmínky programu budete moci konzultovat s odborníky na solární systémy, tepelná čerpadla i větrání s rekuperací tepla.

Regulus na veletrhu představí nové modely slunečních kolektorů i akční solární sestavy s poukazem na zpracování dokumentace pro NZÚ 2013.

Hlavním tématem veletrhu FOR THERM jsou tepelná čerpadla. Na stánku Regulus můžete pohovořit s odborníky o správném využití vzduchových nebo zemních tepelných čerpadlech, o jejich řízení pomocí inteligentních regulátorů i kombinacích tepelných čerpadel s dalšími zdroji energie.

Regulus na veletrhu představí nové modely tepelných čerpadel vzduch–voda EcoAir řady 400. Tato nová generace kompaktních jednotek pro venkovní instalaci vyniká vysokými topnými faktory i při silných mrazech a vysokou výstupní teplotou topné vody.

Regulus – úsporné řešení pro vaše topení, www.regulus.cz

 


logo Schiedel

Výhody kompletní nabídky systémových komínů Schiedel

Schiedel, s.r.o.
Hala 7, stánek C3

 

Pořízení komína je investicí na celý život, či spíše na několik generací dopředu. Zatímco topidlo budete během svého života pravděpodobně měnit, rekonstrukce komína je natolik zásadním zásahem do chodu domácnosti, že se jí každý raději vyhne. Všichni, kteří by rádi získali kvalitní komín, ať už se jedná o stavebníky rodinných domů nebo uživatele chystající rekonstrukci, by se měli seznámit s výhodami komínových systémů největšího evropského výrobce, společnosti Schiedel. Dokonce i ti, kteří na komín při výstavbě nemysleli, koupili objekt bez komína nebo se pro jeho instalaci rozhodli až později, se nemusejí sálavého tepla krbu vzdávat. Schiedel totiž nabízí také systémové komíny pro dodatečnou výstavbu.

Komín pro pasivní dům, ale i se zabudovanou krbovou vložkou

V nabídce společnosti Schiedel naleznete univerzální dvousložkový komínový systém Schiedel Absolut, který přestavuje absolutní špičku soudobé komínové techniky. Tento komín disponuje integrovanou tepelnou izolací a tenkostěnnou keramickou vložkou a lze jej bez problémů připojit na spotřebiče s vysokou i nízkou teplotou spalin včetně kondenzačních kotlů. Nejprodávanějším systémem je však Schiedel UNI*** PLUS, osvědčený klasický komínový systém, nyní k dostání i jako 7m Komplet na jediné paletě. Pro dodatečnou výstavbu či potřebu lehkého komínu jsou k dispozici nerezové fasádní komíny Schiedel ICS, Kerastar nebo Permeter. Novinkou je komín se zabudovanou krbovou vložkou KINGFIRE PARAT, který šetří místo v dispozici objektu a díky prefabrikovaným patrovým dílům je výrazně snížena i rychlost výstavby.

Více informací o všech zmiňovaných komínových systémech naleznete na www.schiedel.cz. Komíny Schiedel jsou nyní v akční nabídce na www.poukaznadum.cz

 


logo SLAVONA

SLAVONA zve na FOR ARCH, představí zde své novinky

SLAVONA s.r.o.
Hala 3, stánek B12

Tradiční Český výrobce oken a dveří, společnost SLAVONA, s.r.o. vás srdečně zve k návštěvě stánku 3B12 na mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH 2013. Českou premiéru zde budou mít dřevohliníkové vchodové dveře – STYLE. Současně budou prezentovány nové vzory dřevěných vchodových dveří spolu s dřevěnými a dřevohliníkovými okny.

Novinka – dveře STYLE

Dřevohliníkové vchodové dveře, jejichž rám je schovaný zateplenou fasádou a křídlo chráněno hliníkovým pláštěm, jsou nejen bezpečné, ale také nabízí bezpočet variant provedení. Z venkovní strany je na výběr jakákoli barva ze vzorníku RAL, nabízí se nerezové dekorativní prvky nebo frézované drážky. Z vnitřní strany to jsou krásné dřevěné dveře s maximálně přírodním povrchem.

Zaváděcí cena na nové vchodové dveře STYLE

Do 31. 12. 2013 je možné si tyto dveře pořídit za zaváděcí zvýhodněnou cenu již od 29 990 Kč včetně DPH. Tato zaváděcí akce je podmíněna současným nákupem oken.

Dřevěná a dřevohliníková okna

Na FOR ARCHu uvidíte také dřevěná okna SOLID COMFORT v několika variantách, dřevohliníkoová okna a okna PROGRESSION.

Okna a dveře jsou registrované v programu Nová zelená úsporám.

Více informací: www.slavona.cz

 


logo STIEBEL ELTRON

STIEBEL ELTRON na veletrhu FOR THERM

STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
Hala 7, stánek 7A14

Dovolujeme si Vás pozvat k návštěvě naší expozice na veletrhu FOR THERM Praha, na Výstavišti PVA Letňany, v hale 7, stánek č. 7A14 ve dnech 17.–21. září 2013. Rádi Vám představíme novinky značek STIEBEL ELTRON, AEG HAUSTECHNIK a TATRAMAT.

 


logo Tepelná čerpadla Spirála

Tepelná čerpadla Spirála na veletrhu FOR ARCH

Tepelná čerpadla Spirála
Hala 7, stánek C25

Jediný specialista na tepelná čerpadla voda–voda, nejúčinnější tepelná čerpadla. Vyrábíme TČ SPIRÁLA voda/voda uzpůsobená k odběru tepla přímo ze zdrojové vody.

Jsme český výrobce a do TČ Spirála vyrábíme výparník umožňující odebírat teplo z minimálního průtoku vody, přičemž téměř nezáleží na kvalitě této vody. Pracuje bez filtrace, údržby a servisních prohlídek. Využijte studnu jako zdroj tepla.

 


logo ThermWet

Nová generace jednotek Ventbox – ThermWet s.r.o.

ThermWet s.r.o.
Hala 4, stánek C5

Řízené větrání? Harmonický a ekologický domov, s příznivými ekonomickými důsledky na Váš rodinný rozpočet? Přijďte za námi na stánek C5, do haly 4. Přineste si podklady a proberte konkrétní možnosti v oblasti větrání. Náš nový partner AG Energy pro zpracování dotací, a to nejen Nové zelené úsporám, Vám bude k dispozici.

Ventbox 300/400
Ventbox 300/400

Vlastní vývojové a výrobní zázemí v kombinaci s projekcí a následnou montáží, umožňuje ThermWet s.r.o. přinést na trh výrobek, který splňuje vysoké požadavky na větrací výkon, a to při zachování komfortního ovládání a úsporných provozních parametrů.

Parametry

  • Plášť: Konstrukce bez tepelných mostů, min. tl. izolace 40 mm
  • Ventilátory: Radiální s EC motorem
  • Výměník: Protiproudý kanálový
  • Filtry: F5 na přívodu, G4 na odtahu, na přání F7 nebo carbo
  • Vzduchový výkon: 300 m3/h, nebo 400 m3/h
  • Hrdla jednotky: ø 150 mm (300) / ø 180 mm (400)
  • Bypass: Integrovaná automatická klapka (100% bypass)
  • Ovládání:Integrované v jednotce nebo přes webové rozhraní
  • Protimrazová ochrana: Elektrický ohřívač PTC 1000 W (Výhoda samoregulace)
 


logo KM Beta

Nakupujte 60 dní jen za 60% ceny!

KM Beta, a.s.

Využijte mimořádné akce, kterou připravila společnost KM BETA a.s. – největší ryze český výrobce stavebních materiálů.

V termínu od 2. září do 31. října 2013, tedy 60 dní nakoupíte betonovou střešní krytinu jen za 60 % obvyklé ceny!

Takto zvýhodněny jsou tašky základní (katalog. číslo 1.1), a to u obou typů krytiny KMB BETAKMB HODONKA. Tato nabídka není limitovaná minimálním množství a platí do konce října, nebo do vyprodání zásob.

Výhodnou cenu Vám nabídne každý z našich obchodních partnerů a to na celém území ČR, popřípadě kontaktujte regionální manažery společnosti KM BETA a.s., ti jsou připravení Vám pomoci jak s technickým dotazem, tak se samotným nákupem.

Pro více informací využijte bezplatnou linku: 800 150 200, nebo napište na: dotazy@kmbeta.cz.

Plakát se slevami (PDF) Obchodní oddělení KM BETA a.s.



logo Prefa

PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.

Prefa Aluminiumprodukte, s.r.o.

Společnost Prefa Aluminiumprodukte, přední výrobce lehkých a vysoce odolných hliníkových střešních, okapových a fasádních systémů se zárukou 40 let, v letošním roce představila řadu novinek.

Kromě již známých maloformátových falcovaných prvků a plechu na falcování Prefalz byla na trh nově uvedena nová skládaná krytina FX.12 s nepravidelnými povrchovými zlomy, upravená střešní a fasádní šablona PREFA, prvky Sidings určené speciálně pro oplechování štítů i nové barvy v odstínech bronzová, patina šedá a patina zelená.

 

Systémy Prefa jsou extrémně lehké a současně odolné. Hodí se jak pro rekonstrukce, tak pro novostavby. Falcovanou střešní krytinu Prefa lze vybírat z tašek, šindelů, šablon nebo klasických plechových pásů Prefalz a nově také z panelů FX.12 s nepravidelnými povrchovými zlomy. Díky rozsáhlé nabídce barev střešních krytin i odvodňovacího systému můžete zcela individualizovat vnější tvář vašeho domu.

PREFA, střecha silná jako býk. Pro více informací nebo pro vzorovou nás neváhejte kontaktovat na www.prefa.com.

 


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.