logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Systém předsazené montáže Triotherm+

Chystáte se stavět, nebo rekonstruovat dům a přemýšlíte nad úsporou energií na jeho vytápění a chlazení? Plánujete bydlet v pasivním, nebo nízkoenergetickém standardu? V tom případě je pro vás předsazená montáž oken se systémem blaugelb Triotherm+ ideálním řešením.

Cílem předsazené montáže oken do stavebních otvorů je eliminace tepelných mostů a posun izotermické křivky rosného bodu mimo plochu okna, a zabránit tak vzniku nežádoucí kondenzace par v zimních měsících. Proto se okna montují v rovině tepelné izolace stavby.


Systém blaugelb Triotherm+ tvoří pouze tři komponenty:

  • profily blaugelb Triotherm+
  • blaugelb Hybridní polymer Power Fix
  • blaugelb Fixační šrouby FK-T30

Profily Triotherm+ se vyznačují tvarovou a objemovou stálostí, jsou odolné vůči vlhkosti a stárnutí, vynikají vysokou houževnatostí, jsou velmi snadno opracovatelné a řezatelné. Díky rybinovému spoji se dají profily vzájemně nekonečně napojovat, nevzniká tedy žádný prořez ani zbytky. Tento spoj je díky přesnosti velmi stabilní.

Výhody systému Triotherm+

Systém má certifikované statické parametry, akustickou izolaci, odolnost proti vloupání až do RC2. Jako komplet získal certifikaci institutem PHI – Passive House Institut (Darmstadt, Německo). Jednoduchost a rychlost montáže, objemová hmotnost, a variabilita využití jsou hlavními parametry, které systém předsazené montáže Triotherm+ splňuje do posledního detailu.



Meesenburg s.r.o.
logo Meesenburg s.r.o.

Skupina Meesenburg je specialista a servisní partner v oblasti stavebního kování, spojovací techniky, elektro a ručního nářadí, stavební chemie, montážních materiálů pro okna a dveře a bezpečnostní techniky.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.