logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla REVEL - Kotlíková dotace

Opět budou spuštěny kotlíkové dotace, pořiďte si tepelné čerpadlo od české značky REVEL s příspěvkem přes 100 tisíc Kč.

Tepelná čerpadla REVEL - KOTLÍKOVÁ DOTACE

Hlavním cílem programu je omezit primární emise znečišťujících látek z lokálního vytápění domácností. EU do roku 2022 zakáže používání 75% stávajících neekologických kotlů. Kotlíkové dotace je možné využít na nový kotel na uhlí nebo dřevo, plynový kondenzační kotel nebo tepelné čerpadlo.

Tepelné čerpadlo je obecně pořizováno z ekologických a zejména z ekonomických důvodů. Je to zařízení, které dokáže vyprodukovat ohromné množství energie, dá se tak využít pro topení, přípravu teplé užitkové vody či vyhřívání venkovního bazénu. Jednotky mají i funkci chlazení. Ta se stává v posledních letech, kdy jsou letní vysoké teploty poměrně dlouhodobé, stále žádanější.

Pokud od tepelného čerpadla čekáte úsporu a rychlou návratnost, nákup drahého zařízení není ideální volbou. Srdcem tepelného čerpadla je kompresor, v případě jeho poruchy se oprava pohybuje v různém rozpětí. To je položka, kterou byste si měli před pořízením zařízení od jakéhokoli prodejce určitě zjistit.

Tepelná čerpadla REVEL jsou žádána právě pro rychlou návratnost investice a funkci chlazení.

Česká značka REVEL je výjimečná komplexností svého sortimentu, který zahrnuje topení s možností chlazení, tepelné čerpadlo vzduch-voda, dvojboiler (2x160l) pro předehřev a dohřev teplé vody, rozvody vody, a nově i rekuperační jednotku AREKO.

Výši podpory, podmínky programu a více o Kotlíkových dotací najdete na stránkách revel-pex.com - dotace

Klientům je doporučována příprava podkladů již nyní. Po zveřejnění výzvy se příprava již nemusí stihnout.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.