logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová témata v Grundfos Ecademy

Vzdělávací portál Grundfos Ecademy určený pro instalatéry a odborné prodejce čerpadel Grundfos obsahuje řadu nových témat týkajících se čerpadel pro rodinné domy a zahrady.

Prozkoumejte novinky v Grundfos Ecademy ještě dnes. Během roku zde přibyly nové úkoly a také téma o oběhovém čerpadle Grundfos ALPHA2! Dozvíte se vše potřebné o tomto klasickém oběhovém čerpadle - od řídicích režimů až po snadnou instalaci.

Další zajímavá témata v Grundfos Ecademy:

Dokončením tématu Grundfos MAGNA3 získáte všechny potřebné informace o tomto oběhovém čerpadle včetně technických detailů a výhod pro instalatéry a majitele. Cirkulační čerpadla řady Grundfos COMFORT jsou určena pro zásobování teplou vodou v domácnostech. V tomto tématu se podrobně seznámíte i se všemi moderními technologiemi, které využívají. Další téma pomůže lépe porozumět a dokázat využít výhody technologie Grundfos AUTOADAPT, která je použita u některých výrobků i oběhových čerpadel ALPHA2.

Do Ecademy se může přihlásit každý instalatér nebo prodejce, který chce poskytovat profesionální poradenství svým zákazníkům. Grundfos už nyní pracuje na aktualizaci dalších témat.

Výměna čerpadla ALPHA2
Výměna čerpadla ALPHA2
Posilovací stanice CMBE
Posilovací stanice CMBE
Jak funguje technologie AUTOADAPT
Jak funguje technologie AUTOADAPT


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.