logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Soutěž Realizace roku 2022 ve stínicí technice - hlasování

Soutěž Realizace roku 2022 ve stínicí technice

Svaz podnikatelů ve stínicí technice (SPST) vyhlašuje sedmý ročník soutěže staveb, v nichž hlavní roli hraje stínicí technika.

Rádi bychom Vás pozvali k hlasování o nejzajímavější realizaci stínicí techniky v naší každoroční soutěži. Můžete vyjádřit svůj názor na to, která realizace je podle Vás nejzajímavější, nejvíce inovativní, nestandardní či obtížná.

Svaz podnikatelů ve stínicí technice (SPST) vyhlašuje sedmý ročník soutěže staveb, v nichž hlavní roli hraje stínicí technika. Navazujeme tak na předchozích šest ročníků a rádi bychom díky soutěži ukázali architektonicky či technologicky zajímavá řešení stínění.

V letošním roce splnilo podmínky 10 realizací, které představují celou škálu produktů, ale i objektů (od rodinných domů, přes školu, školku, studentskou kolej, restauraci, až po zimní stadion). Určitě zajímavá podívaná!

Odměna pro vítězné stavby
  • Vítěz obdrží dárkovou sadu vín,
  • současně budou první 3 místa odměněna prostorem pro bezplatnou prezentaci v časopisu Stínicí a vratová technika v rozsahu jedné strany,
  • všechny stavby budou prezentovány v průběhu konference o stínicí technice v září 2023 a první 3 místa dostanou samostatný prostor pro prezentaci své realizace.

Hlasování

Hlasování probíhá elektronickou formou na webu Svazu podnikatelů ve stínicí technice (www.spst-stineni.cz) od 22. prosince 2022 do 16. ledna 2023.

Soutěžní stavby si můžete prohlédnout ve fotogalerii a hlasovat pro ně můžete zde.

Vyhlášení výsledků soutěže

Výsledky budou oficiálně vyhlášeny na výstavě Infotherma 2023 (leden 2023 v Ostravě) a poté i v našem časopisu Stínicí a vratová technika, zde na našich webových stránkách a na našem facebookovém profilu.

Těšíme se na Vaše hlasy!

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.