logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Soutěž HELUZ „Vyfoť stín“

Své snímky můžete přihlásit do 15. června 2019 a můžete vyhrát klasické sluneční brýle Ray Ban Aviator. HELUZ se letos stal prvním výrobcem stavebních systémů u nás, který byl přijat za člena Svazu podnikatelů ve stínicí technice.

Heluz členem Svazu podnikatelů ve stínicí technice (SPST)

Společnost HELUZ cihlářský průmysl vyhlásila ke Dni stínicí techniky (16. května) novou soutěž „Vyfoť stín“ o klasické sluneční brýle Ray Ban Aviator. HELUZ se letos stal prvním výrobcem stavebních systémů u nás, který byl přijat za člena Svazu podnikatelů ve stínicí technice (SPST).
Pro dodavatele stínicí techniky je společnost HELUZ nepostradatelná díky nosnému žaluziovému a roletovému překladu, ve kterém je integrována schránka pro umístění v podstatě jakékoli venkovní stínicí techniky.

Soutěž HELUZ „Vyfoť stín“

Novou soutěží „Vyfoť stín“ s podtitulem „Hledáme fotku, která zastíní všechny ostatní“ navazuje společnost HELUZ na svoji fotografickou sérii, kdy se postupně zvěčňoval zvuk (na podporu akustických cihel HELUZ) a poté teplo (kampaň na jednovrstvé zdivo HELUZ FAMILY 2in1 bez dodatečného zateplení).
Tentokrát se tedy bude fotit „stín“, který pomáhá vytvořit nosný žaluziový a roletový překlad HELUZ se schránkou pro umístění venkovní stínicí techniky. V uměleckém ztvárnění jistě dostane stín opět mnoho podob – někdo třeba zachytí stín stromu, někdo možná stín svého pronásledovatele... Své snímky můžete přihlásit do 15. června 2019 na stránkách soutěže „Vyfoť stín“.
Odborná porota pak vybere nejlepší fotku, kterou ocení klasickými slunečními brýlemi, tzv. pilotkami Ray Ban Aviator (byly vyvinuty pro americké piloty ve 30. letech minulého století).

Nosný žaluziový a roletový překlad HELUZ je systémové řešení pro montáž venkovních žaluzií
Nosný žaluziový a roletový překlad HELUZ pro montáž venkovních žaluzií

Nosný žaluziový a roletový překlad HELUZ je systémové řešení pro montáž venkovních žaluzií

Nosný žaluziový a roletový překlad HELUZ je důležitý prvek pro pasivní a nízkoenergetické domy, je to systémové řešení pro montáž venkovních žaluzií nebo rolet.
Ty pak zajistí domácí pohodlí

  • ochrání před skleníkovým efektem, tedy přehřátím místnosti v letních měsících,
  • v zimě naopak snižují tepelné ztráty,
  • hlučnost
  • zároveň chrání soukromí před zvědavci i nezvanými návštěvníky.

Nosný žaluziový a roletový překlad HELUZ se schránkou pro umístění žaluzií, rolet, screenů je určen pro okenní otvory v obvodových stěnách a má v sobě již integrovánu i tepelnou izolaci. Je součástí komplexního cihelného systému HELUZ a dodržuje jednotný modulový systém hrubé stavby.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.