logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

CTI ČR na Stavebním veletrhu Brno 2019

Rádi bychom Vás pozvali do našeho stánku 091 v pavilonu P, kde bude poradenské centrum, na finále celostátní soutěže Učeň instalatér, součástí Českých ručiček a k rozhovorům přímo z výstaviště.

Vážení členové Cechu topenářů a instalatérů České republiky,

rádi bychom Vás pozvali na naši expozici – do pavilonu P, stánek 091 CTI ČR Stavební veletrh Brno 2019.

Cech topenářů a instalatérů poradí, předvede mladé talenty a palčivá témata se rozeberou před kamerami

Učeň instalatér 2019

Na brněnském výstavišti se už podvaadvacáté odehraje finále celostátní soutěže Učeň instalatér, který je součástí republikové soutěže České ručičky.

V klání Učeň instalatér 2019 se snoubí odbornost a zručnost. Chlapci, kteří úspěšně prošli krajskými koly, se ve středu 27. února předvedou, jak rychle a přesně dovedou zvládnout úkony, za něž by každá domácnost líbala ruce. Návštěvníci tak uvidí, jak rychle se dá nasadit toaleta, umyvadlo, jak si kluci poradí se svařováním měděných či plastových trubek, úkolů přes sebou mají opravdu hodně. Slavnostní zahájení se koná v úterý 26. února v 19:00 hodin ve velkém zasedacím sále Krajského úřadu JM kraje.

Rozhovory přímo z výstaviště

Na stánku CTI ČR se bude řešit nedostatek žáků v profesi topenářské a instalatérské, nebo to, jak v případě potřeby poznat skutečného odborníka. Pro letošek je zde připravena speciální prezentace, včetně televizního studia. Po celou dobu veletrhu se zde budou ve spolupráci s TZB-info natáčet rozhovory s odborníky a bude možné se později podívat na záznam celých jednotlivých dnů. Mezi rozhovory v přenosu budou vloženy přímé záznamy z probíhající soutěže Učeň instalatér 2019, upoutávky vystavujících firem členů Cechu topenářů a instalatérů České republiky.

Předběžný doprovodný program CTI ČR

27. 2. – 2. 3. 2019, pavilony P a Z

Poradenské centrum
Studio CTI ČR
Rozhovory s odborníky

Středa 27. 2. 2019

10:00 – 17:00, pavilon Z
Finále soutěže odborných dovedností Učeň instalatér 2019
Přijďte podpořit soutěživost, zručnost a odbornost našich žáků 3. ročníků SOU v oboru instalatér, jednotlivců i družstev. Letos se koná 22. ročník soutěže odborných dovedností Učeň instalatér. Slavnostní zahájení se bude konat v úterý, 26. února 2019 v 19:00 hodin, ve velkém zasedacím sále Krajského úřadu JM kraje. Soutěž je zařazena do projektu České ručičky.
17:00, pavilon P, sál P1
Udílení Výročních topenářských a instalatérských cen a uznání CTI ČR
V rámci doprovodného programu Stavebního veletrhu Brno 2019, tradiční soutěže o nejlepší exponáty - Zlatá medaile Stavebního veletrhu Brno, se uskuteční předání Výročních topenářských a instalatérských cen a uznání, které je udělováno firmám, institucím a osobám za inovace v oboru topenářství v ČR.

Čtvrtek 28. 2. 2019

10:00 – 16:00, pavilon P, stánek 091
Soutěž pro školy „Dobrodružství s řemeslem“
Žáky středních odborných škol čekají technické úkoly a věcné ceny. Soutěž je zaměřena na odbornost topenářského a instalatérského řemesla.

Pátek 1. 3. 2019

9:00, pavilon P
Setkání ředitelů a odborných učitelů škol vyučujících obor TZB, MIEZ a INSTALATÉR
11:30 – 13:30, Rotunda pavilonu A
Vyhlášení výsledků soutěže „Učeň instalatér 2019“

Nově v roce 2019 pro členy CTI ČR

Výstavba typových expozic a výstavba individuální expozice včetně služeb za zvýhodněných podmínek pro členy CTI ČR. Kontakt: Simona Křečková, manažerka veletrhu SVB, DSB
Tel.: +420 541 152 585, e-mail: skreckova@bvv.cz.

Pro volný vstup do areálu Vám rádi poskytneme Promo kód.

S přáním úspěšného týdne

Zdena Habartová


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.